Blog

Bucătării exterior – trenduri 2023

Bucătăriile de exterior sunt cu siguranță un element excelent pentru o petrecere reușită. Ele oferă o serie de avantaje care vor îmbunătăți experiența personală, cu atât mai mult cu cât evenimentul are loc în aer liber, astfel te vei  bucura de o atmosferă relaxantă în timp ce gătești și socializezi cu prietenii și familia.

Aceste bucătării exterior creează un spațiu dedicat pentru gătit, unde poți interacționa cu invitații în timp ce pregătești cina. Este un loc ideal pentru a petrece timpul împreună deoarece oamenii se pot aduna în jurul bucătăriei și pot socializa în timp ce așteaptă să fie serviți.

Totodată, bucătăria de exterior îți oferă posibilitatea de a găti și de a prepara o cină în aer liber, ceea ce este perfect pentru petrecerile în grădină sau pe terasă. Astfel, poți alege să gătești pe grătar, într-un cuptor cu lemne sau chiar pe aragaz un exterior. Această flexibilitate îți permite să prepari o varietate de mâncăruri și să experimentezi  diferite tehnici de gătit.

În același timp, gătitul în bucătăria de exterior te va ajuta să eviți mirosurile intense și căldură generată de gătitul în interiorul casei. Astfel, invitații tăi se vor simți  confortabil și nu vor fi deranjați de mirosurile persistente sau de temperatura ridicată. 

Un alt avantaj pe care îl oferă aceste bucătării exterior este atmosfera relaxantă și prietenoasă, care va adăuga cu siguranță  un farmec aparte petrecerii tale. Lumina naturală, aerul proaspăt și spațiul deschis contribuie la crearea acestei atmosfere plăcute în care invitații se vor bucura de o seară relaxantă.

În ceea ce privește preparatele culinare, o astfel de bucătărie de exterior îți pune la  dispoziție o gamă largă de posibilități culinare. De la grătar pentru carne și legume proaspete, la cuptor cu lemne pentru o pizza savuroasă – sau poate preferi gătitul la wok -, această bucătărie oferă o mulțime de opțiuni pentru toate gusturile invitaților.

Așadar, bucătăria de exterior este o investiție excelență pentru cei care iubesc să petreacă timp în aer liber și să găzduiască petreceri.

Bucătăria Jamie Outdoor Kitchen, realizată de Frans van Rens, este un model de bucătărie care oferă o serie largă de avantaje. Mai jos îți prezentăm câteva dintre cele mai importante atuuri ale acestei bucătării:

Design modern

 Această bucătarie este astfel concepută pentru a se potrivi perfect într-un spațiu exterior, oferind, totodată, un aspect elegant și practic.

Durabilitate

 Ceramica Dekton, materialul folosit în realizarea acestei bucătării, este de înaltă calitate. Prin urmare, bucatăria Jamie va rezista în timp și va face față cu brio schimbărilor de temperatură.  Totodată,  acest tip de ceramică este rezistent la căldură, acid și obiecte ascuțite.

Funcționalitate

Bucătăria Jamie Outdoor Kitchen este proiectată pentru a fi foarte practică. Ea dispune de spații de depozitare generoase, blaturi ample pentru gătit și pregătirea alimentelor, dar și de alte opțiuni în funcție de preferințele și nevoile utilizatorului. Sertarele dispun de un sistem de închidere prin împingere și închidere soft close și sunt prevăzute cu o zonă de suporturi pentru condimente. Totodată, bucătăria de exterior Jamie Outdoor Kitchen poate fi combinată cu o masă înaltă de aceeași dimensiune pentru și mai mult confort. Un alt avantaj pe care îl oferă această bucătărie este faptul că dispune de o zonă de chiuvetă cu robient modern cu gât detașabil și placă de inducție mare. 

Versatilitate

Bucătăria de exterior Jamie  poate fi personalizată în funcție de preferințele individuale. Prin urmare, ai la dispoziție o varietate de opțiuni pentru echiparea bucătăriei tale, inclusiv grătare, plite, cuptoare, chiuvete și multe altele. Acest lucru permite adaptarea acestui spațiu de gătit la stilul de gătit și la nevoile tale.

 

În concluzie, bucătăria Jamie Outdoor Kitchen creează un spațiu perfect pentru gătitul în aer liber și socializare cu familia și prietenii. Așadar, cu toate facilitățile disponibile pe care le oferă această bucătărie, veți putea pregăti preparate delicioase în timp ce vă bucurați de aerul curat și de compania celor din jur.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *