BARREL

Vă prezentăm simbolul luxului în aer liber – șezlongul Barrel. Proiectat de renumitul Maarten Olden pentru Borek, acest scaun este completarea perfectă pentru orice terasă. Fabricat din lemn de tec de înaltă calitate, scaunul are un design elegant, cu un contur rotund și cotiere joase, rotunjite, pentru o senzație confortabilă și primitoare. Cele patru picioare ușor proeminente adaugă farmecul unic al scaunului și îl fac o adevărată piesă de mobilier în orice spațiu exterior. Îmbunătățiți-vă terasa cu cel mai bun șezlong relaxare în aer liber – Barrel.

Cu un spătar înalt sau mai jos și un taburet potrivit, acest scaun este proiectat pentru un confort maxim și o poziție complet relaxată. Spătarul se înclină ușor înapoi, subliniind și mai mult senzația de relaxare. Spătarul înalt te îmbrățișează confortabil și chiar îți susține umerii și capul. Corzile cu nuanță naturală din spate asigură că șezlongul are un design frumos pe spate, iar nuanța naturală este folosită și pentru întregul scaun, din frânghie de înaltă calitate.

Pernele all weather „Prato” cu aspect de in și aspect moale de culoarea nisipului contribuie, de asemenea, la confortul fin al scaunului. Asocierea lui Barrel cu un mediu marin se realizează rapid, adăugând o notă de eleganță spațiului tău exterior.

BARREL