Mobilier ambiental cu foc

Fire pit este un model de mobilier ambiental cu foc, realizat din materiale rezistente și durabile. Acesta dă un aspect elegant și liniștit unui spațiu deschis, precum curtea casei tale.Rafinamentul este păstrat prin designul aparte pe care îl are fiecare mobilier în parte, iar materialele folosite fac ca fire pit-ul să fie obiectul ideal pentru orice decor.

Pe timp de iarnă sau în serile reci ale celorlalte anotimpuri, un mobilier ambiental cu foc reușește să te încălzească și să îți ofere confort. În timpul verii el poate fi păstrat ca obiect pentru decor, datorită aspectului luxos pe care îl are.

Mobilierele ambientale cu foc amintesc de natură și o integrează perfect cu elemente moderne de decor. Fire pit poate fi integrat fără probleme în terasele ce prezintă un stil de amenajare industrial, dar și vintage, rustic sau clasic. 

Nu uita că un foc natural nu trebuie lăsat nesupravegheat. Pentru siguranță, trebuie să ai grijă ca spațiul dintre fire pit și de alte obiecte de mobilier sau decor să fie suficient de mare.

Din acest motiv, poate fi plasat mai degrabă în terasele deschise și de dimensiuni cel puțin medii.

Dacă dispui de un spațiu mic, poți opta pentru alte tipuri de mobilier ambiental cu foc.

Aveți ca opțiuni de dimensiuni mai mici lanterne cu foc, piloni cu foc sau arzătoare built-in. Ele sunt mult mai potrivite când scaunele și masa ocupă deja destul de mult spațiu.

Modelele disponibile sunt foarte diverse, dar vă asigurăm că în fiecare obiect regăsit pe site-ul nostru primează eleganța, rafinamentul și calitatea.

La Garden Art am ales lucrul de calitate și l-am pus la dispoziție numai pentru voi, în prețuri accesibile. Nu uita că modelul fire pit va întregi aspectul curții tale, cu un design aparte.

Mobilier ambiental cu foc
Producator
    Culoare