Mobilier Ambiental cu Foc

 Piloni cu Foc

Un mediu exterior, pentru a putea fi confortabil și în zilele reci, necesită integrarea unei surse de încălzire. Pentru a nu strica aspectul curții, cel mai bine este ca sursa să fie reprezentată de un mobilier ambiental cu foc.

Pilonii cu foc reprezintă o soluție bună. Trebuie să ai, însă, grijă ca înălțimea terasei să nu te încurce în amplasarea unui astfel de mobilier înalt.

Pentru că pilonii cu foc au o înălțime considerabilă, o terasă joasă ar putea fi afectată de căldura care se ridică către tavan. Proiectanții noștri vor veni cu sfaturi în acest sens, pentru a ne asigura că orice produs ales prezintă siguranță.

Garden Art pune la dispoziție o gamă largă de piloni cu foc, cu detalii simple, ce inspiră eleganță. Acestea au o rezistență și durabilitate mare, totodată, reușind să aducă oamenii „from indoor to outdoor”, chiar dacă vremea nu este tocmai prietenoasă. Ei reușesc să încălzească suprafețe mari, mai ales dacă aveți pereți grlisanți care păstrează temperatura în interior.

Pilonii cu foc au aprindere pe gaz și, pentru că ocupă spațiu mai mult pe înălțime, sunt utili chiar în grădinile înguste.

Amplasarea unui pilon cu foc este indicată pentru familii cu copii, pentru că aceștia nu vor ajunge deloc la nivelul focului sau la nivelul sistemului de aprindere. Datorită greutății ceva mai mari, nici nu îl vor putea dărâma, deci prezintă siguranță.

Propunerile noastre se încadrează perfect în stilul industrial de design, caracterizat de materialul metalic, folosit în fabricarea unui astfel de mobilier. Stilul indistrial este unul destul de simplu și rafinat, chiar dacă la prima vedere poate părea nefinisat.

Sperăm să alegeți mobilierul ambiental cu foc potrivit nevoilor voastre, ținând cont de caracteristicile spațiului exterior de care dispuneți. Nu uitați că vom veni cu sfaturi oricând aveți nevoie. Prin urmare, puteți apela oricând la consultanții Garden Design.

Piloni cu foc
Producator