Mobilier outdoor

SOFA

Garden Art pune la dispoziție o selecție de produse pentru renovarea completă a grădinii tale. Noi considerăm că o curte are un aspect neterminat dacă nu integrezi un mobilier outdoor în amenajare.

Nu uita că mobilierul ales trebuie să corespundă cu dorințele și necesitățile tale. Astfel, poți alege mobilier de tip lounge, low dining, dining, high dining sau bar, ținând cont de activitățile care se vor desfășura în curte.  

În același timp, mobilierul trebuie să se potrivească perfect cu aspectul și dimensiunile curții tale. Printre obiectele de mobilier se regăsesc canapelele de tip colțar. Ele fac parte din mobilierul care necesită un spațiu relativ mare, datorită formei și dimensiunii sale.

Adesea, colțarele sunt integrate în spații de tip lounge sau low dining, amenajări destinate momentelor de liniște și relaxare.

Cele două tiprui de amenajări sunt, deci, soluția ideală dacă dorești să ai o zonă de odihnă, unde poți avea activități de recreere, precum jocurile de societate, cititul sau desenatul.

Colțarele de exterior se diferențiază de cele pentru interior prin o mare parte din caracteristici. Ce au în comun colțarele, indiferent de spațiul pentru care sunt destinate, este doar forma mobilierului.

Materialele, tratamentele aplicate și alte proceduri ce au loc în procesul de fabricație a produselor noastre sunt specifice amplasării mobilierului în exteriorul casei. Astfel, colțarul va prezenta o rezistență și o durabilitate mare în timp, fără să fie afectat rapid de vreme, zgâreituri sau lovituri.

Finisajul tuturor obiectelor de mobilier este simplu, mat și în culori neutre. Prin urmare, va da eleganță oricărui spațiu prin simplitatea sa.

Garden Art a pregătit pentru tine mese care se potrivesc cel mai bine cu modelele noastre de canapea tip colțar. În acest fel, vei putea achiziționa mobilier din aceeași colecție, pe care să îl evidențiezi prin obiectele noastre de decor foarte atent alese.

Canapea terasa
Producator