Mobilier outdoor

Fotolii

Ai construit terasa, ai cumpărat mobilierul dar nu îți dai seama ce îi lipsește terasei tale? Întotdeauna, aspectul desăvârșit se obține prin integrarea de elemente decorative care îți taie respirația.

Nu uita, însă, că echilibrul înseamnă totul. Chiar dacă îți atrag atenția mai multe obiecte decorative, alege să plasezi un număr limitat de ornamente, pentru a nu încărca excesiv spațiul.

Elementele decorative pentru exterior, care sunt indispensabile în orice design, sunt plantele, fie că e vorba de flori, copăcei sau frunze.

Ele amintesc de natură și te conving să este mai bine să muți activitățile recreative, sau chiar cele care țin de muncă, „from indoor to outdoor”.  

Totuși, pentru că plantele noastre decorative sunt artificiale, - deci nu necesită un anumit climat pentru a se dezvolta - poți alege modele pe care să le integrezi și în decorul interior al casei tale. Ele imită perfect detaliile vizuale și textura unor plante naturale, iar, în cele din urmă, dau viață oricărei încăperi.

Revenind la terase și verande, aspectul lor poate fi completat cu flori și frunze artificiale.

Poți alege modele de dimensiuni mai mari sau mai mici pentru frunze, cu un aspect diversificat, prin forme ce aparțin unor specii de pomi diferiți. În același timp, pentru flori ai la dispoziție imitații ale unor plante în diverse culori, care oferă o pată de culoare terasei tale.

Pentru că vrem ca stilul industrial pe care îl are mobilierul să fie în armonie cu obiectele decorative alese, am vrut să punem la dispoziție vaze și ghivece în aceleași tonuri. Puteți consulta secțiunea la care se află acestea, unde veți regăsi vaze și ghivece din materiale diferite, în culori și modele aparte.

Nu uita că prin Garden Art vrem să oferim calitate, deci poți apela cu încredere la serviciile și produsele noastre. Te așteptăm cu întrebări și provocări în scopul unei amenajări exterioare fix pe gustul tău.

Fotolii terasa
Producator
    Material