Mobilier Outdoor

Mese

Ce ne-am face cu un spațiu exterior dacă nu am avea o masă în jurul căreia să ne strângem?

Noi credem că trebuie să profiți din plin de fiecare colț din grădina ta și să vii cu un proiect chiar pe gustul tău. Garden Art este în stare să împlinească dorințe și să aducă oamenii „from indoor to outdoor”.

Masa amintește de momentele în care ne adunăm împreună cu cei dragi, în care reușim să ne detașăm de probleme și povestim ce s-a întâmplat pe parcursul zilei sau depanăm amintiri.

Astfel, ne-am dedicat amenajării exterioare și am ales să punem la dispoziție servicii complete pentru a transforma un vis în realitate.

Un ambient plăcut face ca mâncarea să aibă și un gust mai bun. Într-un loc amenajat frumos, discuțiile curg rapid, iar starea de bine apare numaidecât.

Selecția de mobilier outdoor este special conceput pentru terasă, ori verandă, deci am ales să comercializăm colțare, dar și mese, scaune sau fotolii.

Garden Art a inclus modele diferite de mese, încadrate perfect într-un stil industrial elegant.

Stilul industrial se îmbină perfect cu stilul scandinav, modern și, într-o oarecare măsură, minimalist. Am preluat de la Țările Nordice dorința de a face lucruri numai de calitate, așa că am ales materiale durabile și rezistente, ca ale lor.

Fie că vrei să amenajezi locul pentru relaxare și optezi pentru seturi de tip lounge sau alegi o altă categorie de mobilier, Garden Art este soluția.

Mesele pe care le avem disponibile pot fi și de tip low dining, dining, high dining sau bar. Astfel, avem opțiuni creative și elegante pentru oameni diferiți.

Nu uita să asociezi masa cu un set scaune din aceeași categorie de produse. Dacă ești nehotărât cu privire la asocierile de mobilier pe care vrei să le faci, nu uita că avem consultanți care sunt la dispoziția ta oricând.

Mese de gradina
Gri
Negru
Alb

Arashi Dining Table 169×90

În stoc

3.460 lei