Mobilier outdoor

Scaune

Un spațiu exterior nu poate fi considerat util dacă nu ai la îndemână un set de scaune confortabile, cu un aspect plăcut. Garden Art aduce luxul și eleganța în grădina ta prin scaune în diverse stiluri.

Alături de ele, trebuie să alegi o masă din aceeași categorie de mobilier, pentru a putea așeza câteva gustări și băuturi pentru invitați.

Revenind la scaune, ele sunt realizate din materiale durabile, deci nu vor necesita o înlocuire rapidă. Designul este simplu iar, pentru că metalul are o duritate specifică, este de preferat să așezi pe scaune perne pentru șezut și spătar.

Pernele vor fi utile nu doar din punct de vedere vizual, ci și din punct de vedere practic. Senzația de rece pe care o conferă metalul nu te va deranja atunci când te așezi pe scaun, deci vei fi mai relaxat.

Atunci când optezi pentru o terasă neacoperită, pernele trebuiesc duse la adăpost. Astfel nu vor prinde umezeală, miros și se vor menține curate. Însă, dacă beneficiezi de un spațiu exterior acoperit, nu trebuie să îți faci griji în această  privință.

Nu uita că, pentru a intra într-o stare de relaxare, nu trebuie să te simți înghesuit.

Garden Art propune seturi de mai multe sau mai puține scaune, în funcție de dimensiunea mesei pe care o alegi. Astfel, masivitatea și dimensiunile mesei trebuie să se afle într-un raport cât se poate de egal cu scaunele alese.

Totodată, piesele de mobilier alese trebuie să se încadreze perfect în perimetrul pe care îl ai la dispoziție pentru amenajarea unei terase.

Alege să decorezi spațiul în funcție de scopul pentru care îl creezi și atribuie terasei masă și scaune ținând cont de acest criteriu.

La Garden Art ai o mulțime de opțiuni, motiv pentru care este imposibil să nu găsești ceva care să fie compatibil cu grădina ta. Ia la rând toate secțiunile, contactează-ne, iar noi ne vom ocupa de restul.

Scaune terasa