Vaze și Ghivece

Pentru a oferi un aspect desăvârșit curții tale, Garden Art vine cu o serie de propuneri de obiecte decorative ce vor întregi aspectul oricărui design de exterior.

Credem cu tărie că o vază sau un ghiveci este indipensabil oricărui spațiu. Astfel, am venit cu o selecție de produse special concepute pentru exterior.

Ele sunt confecționate din materiale rezistente dar, totodată, se îmbină perfect cu aspectul elegant al obiectelor de mobilier concepute de noi.

Am vrut ca fiecare vază sau ghiveci să fie făcut din materiale rezistente, pentru că produsele trebuie să se adapteze la orice anotimp. Astfel, nu vor apărea efecte ale vremii, precum decolorări sau crăpături din cauza temperaturilor prea reci sau din cauza soarelui prea puternic.

În același timp, vazele și ghivecele noastre au o rezistență mare la șoc. Știți foarte bine că în terasele deschise, care nu sunt delimitate complet, anumite activități pot produce mici incidente.

De exemplu, mersul cu bicicleta în jurul unei terase deschise poate implica, în mod acidental, atingerea ghivecelor sau dărâmarea lor, lucru care poate produce defecte vizibile sau chiar distrugerea completă a obiectelor.

Finisajul produselor poate fi lucios sau mat, cu transparență sau opacitate drept caracteristici ale materialelor folosite. Astfel, vazele și ghivecele pot veni cu accente diferite în design, care for face curtea să arate mai interesant.

Designul lor este special conceput pentru a se asocia cu aspectul luxos ce formează mobilierul și terasele proiectate de Garden Art. Am ales numai modele ce se potrivesc perfect cu liniile fine ale teraselor noastre și cu elementele specifice stilului industrial. Stilul industrial este doar un accent dat de materialele folosite în confecționarea produselor noastre.

Pentru nu arăta banal, vazele și ghivecele pot primi diverse accesorii. Mai exact, pot fi alăturate plante decorative artificiale, regăsite la o secțiune separată a produselor noastre.

Puteți plasa în interiorul lor frunze și flori artificiale, rezistente sau nu la razele UV, ori plante uscate sau crengi.

În cazul ghivecelor alege să cumperi pământ artificial, ce va avea rolul de  susținere a plantelor. Se pot cumpăra chiar accesorii decorative precum pietricele sau nisip, în diverse culori, forme, dimensiuni și texturi.

Dacă ai nelămuriri sau ești indecis cu privire la produsele pe care vrei să le achiziționezi, te invităm să ne vizitezi la showroom-ul din Sibiu, pentru a vedea cu ochii tăi produsele puse la vânzare. Consultanții noștri te vor aștepta mereu cu sfaturi.

În cazul în care nu te afli în apropierea Sibiului, te putem ajuta oricând cu consultanță telefonică, deci nu ezita să ne contactezi, ținând cont de programul afișat pe site.

Vaze & Ghivece
Material