Blog

Garden Art – soluția pentru o terasă frumos amenajată

Cine este Garden Art?

Garden Art este reprezentantul lucrului de calitate și propune idei menite să aducă oamenii from indoor to outdoor. Proiectul a pornit de la ideea că oamenii petrec prea puțin timp în aer liber și că muncesc, dar nu au parte de acel loc care să fie doar al lor și în care să ia o pauză de la agitația zilnică.

Terasa din grădină considerăm că este spațiul în care timpul stă în loc, pentru că ajungi în sfârșit la o liniște interioară, dar și exterioară.

Garden Art nu livrează doar produse, ci oferă pachete complete ce duc la îndeplinirea imediată a visului tău. Pentru a obține acest lucru, va lucra cu și pentru tine, ținând cont de dorințele și necesitățile pe care le ai cu privire la aspectul curții tale.

Designul ales pentru produsele Garden Art este unul industrial, asemănător iar calitatea produselor este inspirată din procesul de fabricație întâlnit în Olanda.

Garden Art este, prin urmare, partenerul ideal pentru oricine în amenajarea spațiului exterior al casei. În același timp, se dedică și amenajării spațiilor comerciale, cu trafic intens. Astfel, dacă ai de renovat zona exterioară a unei cafenele sau a unui pub, apelează cu încredere la serviciile Garden Art.

 

Care sunt produsele pe care le pune la dispoziție Garden Art?

Garden Art își împarte produsele în mai multe categorii, ce vivează amenajarea completă a grădinii tale. Printre produse se regăsessc terasele/verandele, mobilierul de outdoor, selecția de mobilier ambiental cu foc, grătarele și bucătăriile pentru exterior, plantele decorative artificiale, dar și vazele sau ghivecele în care cele din urmă pot fi așezate.

În mod evident, toate tipurile de produs se împart și ele în categorii diverse, ce fac referire la brandurile contractate și tipul de produse. Toate, în schimb, se regăsesc într-un stil industrial desăvârșit și se îmbină perfect unele cu celelalte, indiferent de opțiunea aleasă din fiecare categorie de produs.

Prin urmare, cu ajutorul mobilierului și al decorațiunilor se pot creea cadre de excepție de tip lounge, low dining, dining, high dining și bar. Brandurile pentru mobilier, de la care pornește și alegerea obiectelor decorative, sunt Persoon Outdoor Living, Joy, Max&LUUK, BoreK, Cosi și Paton. Pe site, regăsiți imagini cu fiecare dintre acestea.

 

Ce are diferit Garden Art față de alți producători de terase?

Garden Art pune accent pe munca în echipă, motiv pentru care a ales să ofere servicii pentru toate etapele întregului proiect de renovare. Astfel, dispunând de personalul propriu, comunicarea va fi eficientă, iar reușita proiectului va fi garantată din toate punctele de vedere.

Etapele la care facem referire se rezumă la măsurători, alegerea produselor de către client cu consultanța necesară, ingineria, montajul, verificarea tehnică și servisarea, la nevoie.

Garden Art crede și în lucrul de calitate, motiv pentru care a preluat cele mai moderne și durabile tehnologii care pot fi folosite în industria producătoare de terase și mobilier cu ajutorul metalului.

Aici, investiția în materia primă și procesul de fabricație este evaluată corect, la fel și celelalte etape ce țin de montaj și consultanță, care sunt, de asemenea, incluse în prețul final. În acest fel, clientul primește la un preț corect produse și servicii calitative și durabile. Totodată, Garden Art se va bucura de încă un client fericit și va avea parte de o promovare reală, bazată pe seriozitate în muncă.

Un ultim punct îl vizează respectul pe care îl oferă Garden Art fiecărui client. Doar oferind respect îl poți primi înapoi, motiv pentru care această valoare morală stă la baza relației cu fiecare persoană care intră în contact cu Garden Art.

 

Prin urmare, nu uita să contactezi Garden Art în orice proiect de amenajare exterioară, fiind soluția pentru obținerea unei terase de excepție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *