Blog

Mobilier metalic în terasă – din categoria high class – iată soluțiile oferite de Garden Art

De ce este importantă încadarea unui set de mobilier în orice terasă?

Într-o terasă mobilierul este cel care joacă rolul cel mai important. Fără acesta spațiul ar fi incomplet, iar ansamblul care creează terasa nu ar mai însemna nimic. Cu siguranță ați văzut terase fără un grătar, fără boxe la care poți asculta muzică atunci când ai invitați sau fără prea multe elemente decorative.

Acestea sunt importante pentru o atmosferă plăcută, însă, mobilierul face mai mult decât atât. Cu siguranță nu ați văzut terase în care lumea să se simtă bine dacă este nevoită să stea permanent în picioare sau dacă nu are o masă pe care să își lase paharul din care bea. Astfel, mobilierul pentru exterior reprezintă piesa de bază în orice terasă și unește oamenii, îi face să petreacă mai mult timp în aer liber și îi face să stea, în general, mai mult împreună.

De ce să alegi mobilierul metalic pentru terasă?

Noi credem că nu orice mobilier este ideal în amenajarea unei terase și vrem să vă spunem de ce. Zona exterioară casei tale este mai predispusă la mici incidente ce pot produce zgârieturi la nivelul mobilierului, la vreme care poate afecta integritatea mobilierului și mulți alți factori externi agresivi.

Prin urmare, există materiale din care sunt confecționate mobilierele care prezintă o rezistență mai mică sau mai mare la acești factori. Ce am identificat noi că este foarte potrivit este chiar metalul. Din acest motiv, am ales să propunem modele diferite de mobilier pentru exterior, ce au la bază metal.

Nu uitați, însă, că nu orice mobilier metalic este perfect pentru exterior. Cele dedicate zonelor exterioare casei primesc diverse tratamente care permit o rezistență mult mai mare, deci vopseaua nu va sări de pe suprafață la scurt timp după contactul cu apa sau umezeala, ce nu poate fi evitat sub nicio formă.

Lăsat descoperit, metalul va prezenta rapid semne de coroziune, deci nu trebuie să optai pentru un mobilier metalic ce se folosește în mod normal la interior. Vopseaua aplicată va sări mult mai ușor în acest caz.

Și din punct de vedere vizual, un mobilier metalic în terasă reprezintă o opțiune foarte bună. Acestea au un aspect modern, elegant și plăcut. Mai mult decât atât, sunt ușor de integrat și combinat în diverse stiluri de design.

Ce propuneri are Garden Art pentru alegerea unui set de mobilier potrivit pentru terasa ta?

Garden Art reprezintă soluția pentru orice terasă, dedicată oricărui tip de activitate. Categoria de mobilier pentru exterior propusă prezintă variante multiple, fiind regăsite la vânzare propunerile următoare: mobilier de tip lounge (potrivit pentru a bea cafeaua, a citi o carte sau a discuta în liniște cu partenerul), de tip low dining (potrivit pentru a lucra de acasă chiar în aer liber), de tip dining (pentru cei ce vor să ia masa la exterior și să fie încnjurați mereu de prieteni și familie), de tip high dining (aici se poate lua micul dejun în familie, dar se poate și lucra de acasă) și mobilierul de tip bar. (o întâlnire romantică poate fi perfectă chiar la tine acasă cu acest mobilier, dar este potrivit și persoanelor fumătoare care vor să aibă un colțișor în acest scop)

Ca branduri, puteți regăsi tot o gamă largă, fiind disponibile modelele Persoon Outdoor Living, Joy, Max&LUUK, Borek, Cosi și Paton. La secțiunea branduri veți regăsi toate produsele ce aparțin brandurilor menționate. Garden Art a ales piese de mobilier ale acestor branduri pentru că prezintă originalitate, eleganță, calitate superioară, atât în privinșța materialelor folosite, cât și a execuției.

Acestea sunt motivele pentru care considerăm că mobilierul de exterior metalic este esențial în orice curte, fiind o opțiune care și avantajează aspectul și funcționalitatea pe termen lung a gădinii tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *