Blog

Mobilier outdoor- mese de dining

Când vine vorba să alegem piesele de mobilier outdoor, de multe ori ne este greu să decidem care este cea mai potrivită pentru terasă având în vedere multitudinea de materiale și modele care mai de care mai elegante și mai încăpătoare. Cu toate acestea, înainte de a lua o decizie,  este important să ținem cont de câteva criterii de selecție.  Unul dintre cele mai importante este materialul din care este realizată masa. Un material rezistent și versatil este lemnul de teak. Acesta este rezistent la umiditate, putrezire și insecte dăunătoare, ceea ce face din el o alegere excelentă pentru terasele exterioare. De asemenea, are un aspect natural și o culoare discretă.

Un alt material preferat pentru mesele de mobilier outdoor este aluminiul. Aluminiul este la fel de rezistent și foarte ușor de întreținut. El este adesea combinat cu alte materiale precum lemnul sau sticla, pentru a crea un design modern și elegant.

Dimensiunile și formele meselor de dining pentru mobilierul outdoor variază în funcție de preferințele fiecăruia și de spațiul disponibil. Astfel,  poți opta pentru o masă rotundă sau pătrată, în funcție de stilul preferat.

În același timp, unele mese de dining sunt extensibile, ceea ce înseamnă că le poți ajusta în funcție de numărul de persoane. Aceasta este o opțiune excelentă atunci când ai nevoie de spațiu suplimentar pentru ocazii speciale sau când primești oaspeți neașteptați.

 

În ceea ce privește designul, acesta trebuie să se potrivească cu stilul general al mobilierului și al spațiului exterior în care urmează să fie așezată masa. Astfel, în magazine vei găsi o gamă largă de modele care variază de la clasic la modern.

Totodată, pentru a completa aspectul și confortul meselor de dining pentru mobilierul outdoor, este important să alegi și scaunele potrivite. Acestea pot fi asortate cu masa sau pot fi selectate într-un design diferit, ceea ce conferă un element de contrast și o estetică originală.

În ceea ce privește întreținerea, pentru a proteja masa de dining este recomandat să o acoperi cu o husă potrivită atunci când nu este utilizată. Astfel, vei prelungi durata de viață a acesteia și îi vei păstra aspectul inițial.

Mesele puse la dispoziție de Garden Art sunt concepute astfel încât să reziste condițiilor meteorologice și să-și păstreze aspectul frumos și funcționalitatea pentru o perioadă îndelungată.

Modelul de masă Lexx Dining Table, creat de designerul Frans van Rens este elegant și modern. Blatul Dekton este disponibil în două culori și modele diferite, fiecare cu propriile avantaje. Mixul de culori deschise se numește „rem”, în timp ce combinația de culori închise se numește „kelya”. Ambele variante au un aspect modern, cu nervuri ce adaugă textură și profunzime suprafeței.

Cadrul acestei mese este fabricat în întregime din aluminiu acoperit, ceea ce oferă o piesă de mobilier rezistentă și modernă. În ceea ce privește culoarea, există două opțiuni disponibile pentru cadrul meselor: antracit și cretă. Culoarea antracit este o nuanță de gri închis sau negru, în timp ce culoarea cretă este o nuanță de alb. Aceste două variante permit adaptarea meselor Lexx la diverse stiluri de amenajare și preferințe de design.

Totodată, blatul Dekton este proiectat în formă de elipsă, ceea ce permite persoanelor să stea mai aproape una de cealaltă, facilitând astfel interacțiunile sociale în timpul mesei, chiar dacă blatul are o lungime considerabilă.

Și dacă alegeți să combinați aceste mese Lexx cu scaunele de dining Majinto, veți obține un ansamblu frumos și cu o bună funcționalitate.

În concluzie, o masă de dining atent aleasă va transforma orice terasă într-un spațiu confortabil și elegant, perfect pentru a te bucura de o cină în aer liber alături de familie și prieteni.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *