Altea Corner Module by Studio Borek

15.990 lei

Dimensini: l 89 x h 81,5 x A 89 cm
Inaltime sezut: 40,5 cm
Cadru: Aluminiu
Culoare: Antracit
Perne incluse Prato/Culoare Charcoal
All Weather*

1 în stoc

17 Oameni care urmăresc acest produs acum!

Termen livrare

Perioada de livarea este de 7- 14 zile

SKU: BOREK_1406 Categorii: , Etichetă:

Descriere

Borek este cunoscut pentru utilizarea diferitelor materiale de înaltă calitate. Pentru acest lounge Altea de la Studio Borek, de exemplu, a fost folosită o centură exclusivă rezistentă la orice vreme pentru a înveli cadrul din aluminiu. Acest modul este echipat cu un scaun și o pernă pentru spătar rezistentă la orice vreme . Acest modul de colț poate fi bine integrat în lounge-ul de colț.

Mobilier de exterior Borek
Brandul olandez de top BOREK este sinonim cu scoaterea în evidență a unei atmosfere de viață moderne și calde. Acest lucru se reflectă în materialele folosite, în design și, mai presus de toate, în confort. Pe scurt; cu BOREK aduci interiorul în exterior și nu faci nicio concesie.

Optați pentru un design al grădinii care radiază atmosfera de viață , unde vă puteți relaxa în mod optim. Alegeți mobilier de grădină confortabil și durabil, pe care îl puteți lăsa afară pe tot parcursul anului. Prin urmare, alegeți BOREK.

Doriți să aflați mai multe despre BOREK sau căutați un anumit produs? Vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți . Puteți, de asemenea, să comandați direct, desigur, utilizați butonul de comandă, durează doar 2 minute.

Review-uri