Altea Sofa by Studio Borek

26.990 lei

Dimensiuni: l 250 x h 81,5 x A 90 cm
Inaltime sezut: 41 cm*
Inaltime brat: 81,5 cm
Culoare: Antracit / Charcoal
Inclusiv Perne Prato
All Weather

19 Oameni care urmăresc acest produs acum!

Termen livrare

Perioada de livarea este de 7- 14 zile

SKU: BOREK_1409 Categorii: , Etichetă:

Descriere

Borek este cunoscut pentru utilizarea diferitelor materiale de înaltă calitate. Pentru această canapea joasă Altea de la Studio Borek, de exemplu, a fost folosită o centură exclusivă rezistentă la orice vreme pentru a înveli cadrul din aluminiu. Această canapea joasă este echipată cu perne pentru scaun și spătar care rezistă la orice vreme și este disponibilă în culorile enumerate. Această canapea joasă, amplasată împreună cu fotoliul jos, formează un aranjament primitor. Puteți combina foarte bine fotoliul jos Altea cu această canapea.

Mobilier de exterior Borek
Brandul olandez de top BOREK este sinonim cu scoaterea în evidență a unei atmosfere de viață moderne și calde. Acest lucru se reflectă în materialele folosite, în design și, mai ales, în confort. Pe scurt; cu BOREK aduci interiorul în exterior și nu faci nicio concesie.

Optați pentru un design al grădinii care radiază atmosfera de viață , unde vă puteți relaxa în mod optim. Alegeți mobilier de grădină confortabil și durabil, pe care îl puteți lăsa afară pe tot parcursul anului. Prin urmare, alegeți BOREK.

Doriți să aflați mai multe despre BOREK sau căutați un anumit produs? Vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți . Puteți, de asemenea, să comandați direct, desigur, utilizați butonul de comandă, durează doar 2 minute.

Review-uri