Arta Coffee Table by Studio Borek

7.990 lei

Dimensiuni: L81,5 x l 81,5 x h34 cm
Culoare: Aura/ White
Aluminiu / Dekton

19 Oameni care urmăresc acest produs acum!

Termen livrare

Perioada de livarea este de 7- 14 zile

SKU: BOREK_1397 Categorii: ,

Descriere

Această măsuță joasă face parte din colecția Arta, recunoscută prin rama albă, cu blat Dekton. Acest material este rezistent la zgârieturi și uzură și poate fi lăsat afară pe tot parcursul anului. Masa poate fi combinată foarte bine cu fotoliile joase Horizon albe. De asemenea, aceasta nu este de nelipsit nici cu colecția Viking în alb! Acest design provine de la Studio Borek.

Culoarea mesei : Aura

Mobilier de exterior Borek
Brandul olandez de top BOREK este sinonim cu scoaterea în evidență a unei atmosfere de locuit moderne și calde. Acest lucru se reflectă în materialele folosite, în design și, mai presus de toate, în confort. Pe scurt; cu BOREK aduci interiorul în exterior și nu faci nicio concesie.

Optați pentru un design al grădinii care radiază atmosfera de viață , unde vă puteți relaxa în mod optim. Alegeți mobilier de grădină confortabil și durabil, pe care îl puteți lăsa afară pe tot parcursul anului. Prin urmare, alegeți BOREK.

Doriți să aflați mai multe despre BOREK sau căutați un anumit produs? Vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți . Puteți, de asemenea, să comandați direct, desigur, utilizați butonul de comandă, durează doar 2 minute.

Review-uri