Arta Side Table by Studio Borek

9.240 lei

Dimensiuni: L 151,5 x l 41,5 x l 41,5 x h 65 cm
Material: Aluminu / Dekton
Culoare: Aura/ White

14 Oameni care urmăresc acest produs acum!

Termen livrare

Perioada de livarea este de 7- 14 zile

SKU: BOREK_1398 Categorii: ,

Descriere

În domeniul mobilierului de exterior, vedem din ce în ce mai multe tendințe de interior, cum ar fi o masă laterală. Acest lucru apare și în colecția Borek. Această măsuță laterală Arta este un bun exemplu în acest sens. Poate fi așezată bine pe perete și poate fi plasată și în spatele unei canapele. Acest design provine de la Studio Borek.

Culoarea blatului de masă: Aura

Mobilier de exterior Borek
Brandul olandez de top BOREK este sinonim cu scoaterea în evidență a unei atmosfere de viață moderne și calde. Acest lucru se reflectă în materialele folosite, în design și, mai ales, în confort. Pe scurt; cu BOREK aduci interiorul în exterior și nu faci nicio concesie.

Optați pentru un design al grădinii care radiază atmosfera de viață , unde vă puteți relaxa în mod optim. Alegeți mobilier de grădină confortabil și durabil, pe care îl puteți lăsa afară pe tot parcursul anului. Prin urmare, alegeți BOREK.

Doriți să aflați mai multe despre BOREK sau căutați un anumit produs? Vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți . Puteți, de asemenea, să comandați direct, desigur, utilizați butonul de comandă, durează doar 2 minute.

 

Review-uri