Arta Coffee Table by Studio Borek

10.240 lei

Dimensiuni: L 161,5 x l 61,5 x h 35 cm
Material: Aluminiu / Dekton
Culoare:Aura/White

11 Oameni care urmăresc acest produs acum!

Termen livrare

Perioada de livarea este de 7- 14 zile

SKU: BOREK_1399 Categorii: ,

Descriere

Masa de lounge Arta, cu o dimensiune de 162×62×35 cm, este recunoscută prin rama frumoasă, care se reflectă și în mesele de sufragerie din această linie. Este un cadru din aluminiu acoperit cu pulbere albă, echipat cu un blat Dekton la alegere. Acest material este rezistent la zgârieturi și uzură și poate fi lăsat afară pe tot parcursul anului. Masa poate fi combinată foarte bine cu fotoliile joase din colecția Horizon. Acest design provine de la Studio Borek.

Mobilier de exterior Borek
Brandul olandez de top BOREK este sinonim cu scoaterea în evidență a unei atmosfere de locuit moderne și calde. Acest lucru se reflectă în materialele folosite, în design și, mai presus de toate, în confort. Pe scurt; cu BOREK aduci interiorul în exterior și nu faci nicio concesie.

Optați pentru un design al grădinii care radiază atmosfera de viață , unde vă puteți relaxa în mod optim. Alegeți mobilier de grădină confortabil și durabil, pe care îl puteți lăsa afară pe tot parcursul anului. Prin urmare, alegeți BOREK.

Doriți să aflați mai multe despre BOREK sau căutați un anumit produs? Vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți . Puteți, de asemenea, să comandați direct, desigur, utilizați butonul de comandă, durează doar 2 minute

Review-uri