Aveiro Ottoman by Studio Borek

3.995 lei

Dimensiuni: l 61 x h 36,5 x A 61 cm
Inălțimea sezut: 45,5 cm*
Material: Aluminiu / Ardenza Belt
Culoare: Slate / Slate
Perna inclus

1 în stoc

14 Oameni care urmăresc acest produs acum!

Termen livrare

Perioada de livarea este de 7- 14 zile

SKU: BOREK_1394 Categorii: ,

Descriere

Pentru a utiliza în mod optim fotoliul de relaxare Aveiro, acest otoman este un element indispensabil. Acesta este de asemenea realizat dintr-un cadru din aluminiu, prevăzut cu aceeași curea Ardenza ca și fotoliul. Acest scăunel este livrat standard cu o pernă , astfel încât poate fi folosit și ca scaun suplimentar. Disponibil în culorile enumerate. Proiectat de Studio Borek.

Brandul olandez de top BOREK este sinonim cu scoaterea în evidență a unei atmosfere de locuit moderne și calde. Acest lucru se reflectă în materialele folosite, în design și, mai presus de toate, în confort. Pe scurt; cu BOREK aduci interiorul în exterior și nu faci nicio concesie.

Optați pentru un design al grădinii care radiază atmosfera de viață , unde vă puteți relaxa în mod optim. Alegeți mobilier de grădină confortabil și durabil, pe care îl puteți lăsa afară pe tot parcursul anului. Prin urmare, alegeți BOREK.

Doriți să aflați mai multe despre BOREK sau căutați un anumit produs? Vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți . Puteți, de asemenea, să comandați direct, desigur, utilizați butonul de comandă, durează doar 2 minute.

Review-uri