Barrel Lounge Chair by Maarten Olden

19.990 lei

Dimensiuni: l 90 x h 113 x A 92 cm
Inălțimea sezut: 42 cm*
Inălțime braț: 57 cm
Inclusiv perna
Culoare: shell
All Weather

11 Oameni care urmăresc acest produs acum!

Termen livrare

Perioada de livarea este de 7- 14 zile

SKU: BOREK_1458 Categorii: , Etichetă:

Descriere

Fotoliile de relaxare sunt de multe forme și dimensiuni, dar cu versiunile Barrel veți avea o adevărată piesă de rezistență pe terasă. Maarten Olden a proiectat pentru Borek acest fotoliu de lounge și suport pentru picioare din lemn de tec de înaltă calitate, cu linii rotunde și un scaun cu brațe joase și rotunjite, care dau o senzație de confort. Cadrul elegant din lemn de tec este prevăzut cu patru picioare ușor proeminente. Fotoliul de relaxare este disponibil cu spătar înalt și jos, cu un scăunel asortat pentru o poziție de ședere complet relaxată. Spătarul se retrage ușor spre spate, accentuând și mai mult acea senzație de relaxare. Spătarul înalt vă îmbrățișează minunat de confortabil și oferă chiar și suport pentru umeri și cap. Spătarul are frânghii colorate în mod natural la spate, care asigură un design frumos și la spate. Nuanța naturală este folosită și pentru întregul scaun, realizat din „frânghie” de înaltă calitate. Pernele „Prato”, rezistente la orice vreme, cu aspect de in și aspect moale, contribuie, de asemenea, la confortul plăcut al scaunului. Pentru Barrel, pernele sunt în culoarea nisipului ‘shell’. Asocierea lui Barrel cu un mediu de la malul mării este, prin urmare, ușor de realizat.

Brandul olandez de top BOREK este sinonim cu scoaterea în evidență a unei atmosfere de locuit moderne și calde. Acest lucru se reflectă în materialele folosite, în design și, mai presus de toate, în confort. Pe scurt; cu BOREK aduci interiorul în exterior și nu faci nicio concesie.

Optați pentru un design al grădinii care radiază atmosfera de viață , unde vă puteți relaxa în mod optim. Alegeți mobilier de grădină confortabil și durabil, pe care îl puteți lăsa afară pe tot parcursul anului. Prin urmare, alegeți BOREK.

Doriți să aflați mai multe despre BOREK sau căutați un anumit produs? Vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți . Puteți, de asemenea, să comandați direct, desigur, utilizați butonul de comandă, durează doar 2 minute.

 

Review-uri