Bassano Loveseat Left by Marcel Wolterinck

39.990 lei

Dimensiuni: l 230 x h 55 x A 100 cm
Înălțime sezut: 37 cm*
Perne incluse : Prato
Culoare: Tera Lunaro
All Weather

1 în stoc

16 Oameni care urmăresc acest produs acum!

Termen livrare

Perioada de livarea este de 7- 14 zile

SKU: BOREK_1467-1 Categorii: , Etichetă:

Descriere

Minunata colecție Bassano a fost concepută de unul dintre cei mai renumiți designeri olandezi: Marcel Wolterinck. Acesta a proiectat o colecție de lounge pentru Borek din lemn de tec cu linii rotunde și oarecum drepte, ceea ce a dus la un design captivant. Caracteristice sunt liniile rotunde consistente ale Bassano; o formă care poate fi observată, de exemplu, și în capătul piciorului șezlongului din colecție, în partea laterală a lojei, în tec și în perne. Măsuțele de cafea și pernele din spate se potrivesc cu acest design rotund. Pernele într-o terasă caldă, cu o nuanță naturală – „terra lunaro” – vă îmbie să luați loc și să decorați restul terasei și grădinii cu aceeași alură.

Bassano este alcătuit dintr-un modul de colț, un modul de mijloc, un modul de canapea, un modul de canapea extensibilă stânga și dreapta, un chaise longue, două dimensiuni de măsuțe de cafea, două dimensiuni de măsuțe laterale și o tavă pentru spătar și o tavă pentru scaun care pot fi așezate peste perne. Diferitele înălțimi și lățimi ale măsuțelor de cafea fac posibilă combinarea lor în configurația personalizată perfectă. Acest lucru este valabil și pentru diferitele module de lounge: cu toate aceste module puteți realiza setul în așa fel încât să se potrivească perfect pe terasă și să permită toate funcționalitățile pe care le doriți pentru un sejur optim în grădină.

Mobilier de exterior Borek
Brandul olandez de top BOREK este sinonim cu scoaterea în evidență a unei atmosfere de locuit moderne și calde. Acest lucru se reflectă în materialele folosite, în design și, mai presus de toate, în confort. Pe scurt; cu BOREK aduci interiorul în exterior și nu faci nicio concesie.

Optați pentru un design al grădinii care radiază atmosfera de viață , unde vă puteți relaxa în mod optim. Alegeți mobilier de grădină confortabil și durabil, pe care îl puteți lăsa afară pe tot parcursul anului. Prin urmare, alegeți BOREK.

Doriți să aflați mai multe despre BOREK sau căutați un anumit produs? Atunci vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți . Puteți, de asemenea, să comandați direct, desigur, utilizați butonul de comandă, durează doar 2 minute.

 

 

Review-uri