Bassano Side Table by Marcel Wolterinck

3.490 lei

Dimensiuni: diametru ø 40 cm
Inălțime: 43 cm
Material: Tec

11 Oameni care urmăresc acest produs acum!

Termen livrare

Perioada de livarea este de 7- 14 zile

SKU: BOREK_1460 Categorii: ,

Descriere

Minunata colecție Bassano a fost concepută de unul dintre cei mai renumiți designeri olandezi: Marcel Wolterinck. Acesta a proiectat o colecție de lounge pentru Borek din lemn de tec cu linii rotunde și oarecum drepte, ceea ce a dus la un design interesant. Caracteristice sunt liniile rotunde consistente ale Bassano; o formă care poate fi observată, de exemplu, și în capătul piciorului șezlongului din colecție, în partea laterală a lojei, în tec și în perne. Diferitele înălțimi și lățimi ale măsuțelor de cafea fac posibilă combinarea lor în configurația personalizată perfectă.

Mesele de cafea și pernele din spate se potrivesc cu acest design rotund. Pernele într-o terasă caldă cu o nuanță naturală – „terra lunaro” – vă îmbie să vă așezați și să decorați restul terasei și grădinii cu aceeași alură. Bassano este alcătuit dintr-un modul de colț, un modul de mijloc, un modul de canapea, un modul de canapea extensibilă stânga și dreapta, un chaise longue, două dimensiuni de măsuțe de cafea, două dimensiuni de măsuțe laterale și o tavă pentru spătar și o tavă pentru scaun care pot fi așezate peste perne.

Mobilier de exterior Borek
Brandul olandez de top BOREK este sinonim cu scoaterea în evidență a unei atmosfere de locuit moderne și calde. Acest lucru se reflectă în materialele folosite, în design și, mai presus de toate, în confort. Pe scurt; cu BOREK aduci interiorul în exterior și nu faci nicio concesie.

Optați pentru un design al grădinii care radiază atmosfera de viață , unde vă puteți relaxa în mod optim. Alegeți mobilier de grădină confortabil și durabil, pe care îl puteți lăsa afară pe tot parcursul anului. Prin urmare, alegeți BOREK.

Doriți să aflați mai multe despre BOREK sau căutați un anumit produs? Vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți . Puteți, de asemenea, să comandați direct, desigur, utilizați butonul de comandă, durează doar 2 minute.

Review-uri