Bassano Sofa Tray Low by Marcel Wolterinck

1.990 lei

Dimensiuni: L 75 x l 26 x h 4 cm
Material: Tec / Aluminiu

20 Oameni care urmăresc acest produs acum!

Termen livrare

Perioada de livarea este de 7- 14 zile

SKU: BOREK_1459 Categorii: ,

Descriere

Tăvița pentru spătar și tăvița pentru șezut care pot fi așezate peste pernele acestei minunate colecții Bassano a fost proiectată de unul dintre cei mai renumiți designeri olandezi: Marcel Wolterinck. Acesta a proiectat o colecție de lounge pentru Borek din lemn de tec cu linii rotunde și oarecum drepte, ceea ce a dus la un design interesant. Caracteristice sunt liniile rotunde consistente ale Bassano; o formă care poate fi observată, de exemplu, și în capătul piciorului șezlongului din colecție, în partea laterală a lojei, în teak și în perne. Diferitele înălțimi și lățimi ale măsuțelor de cafea fac posibilă combinarea lor în configurația personalizată perfectă.

Mesele de cafea și pernele din spate se potrivesc cu acest design rotund. Pernele într-o terasă caldă cu o nuanță naturală – „terra lunaro” – vă îmbie să vă așezați și să decorați restul terasei și grădinii cu aceeași alură. Bassano este alcătuit dintr-un modul de colț, un modul central, un modul de canapea, un modul de canapea extensibilă stânga și dreapta, un chaise longue, două dimensiuni de măsuțe de cafea, două dimensiuni de măsuțe laterale.

Brandul olandez de top BOREK este sinonim cu scoaterea în evidență a unei atmosfere de viață moderne și calde. Acest lucru se reflectă în materialele folosite, în design și, mai presus de toate, în confort. Pe scurt; cu BOREK aduci interiorul în exterior și nu faci nicio concesie.

Optați pentru un design al grădinii care radiază atmosfera de viață , unde vă puteți relaxa în mod optim. Alegeți mobilier de grădină confortabil și durabil, pe care îl puteți lăsa afară pe tot parcursul anului. Prin urmare, alegeți BOREK.

Doriți să aflați mai multe despre BOREK sau căutați un anumit produs? Vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți . Puteți, de asemenea, să comandați direct, desigur, utilizați butonul de comandă, durează doar 2 minute.

Review-uri