Cadiz Daybed Left by Studio Borek

36.490 lei

Dimensiuni: L 225 x h 67 x A 150 cm
Înălțime sezut: 35 cm*
Înălțime braț: 44 cm
Material: Tec
Inclusiv Perne / Sunbrella
Culoare /Sooty
All Weather

20 Oameni care urmăresc acest produs acum!

Termen livrare

Perioada de livarea este de 7- 14 zile

SKU: BOREK_1392 Categorii: , Etichetă:

Descriere

Numele spune totul, un pat mare pentru a te bucura pe deplin de faptul că ești afară. Cu dimensiunile sale generoase, această piesă de mobilier este cea mai bună soluție de relaxare. Cu perna sa rezistentă la orice vreme (inclusă), acest pat de zi este foarte confortabil. Stând singur, acest element de relaxare este foarte primitor, fiind de asemenea posibil să glisați un al doilea model lângă el. Lemnul de tec recuperat va căpăta în timp o frumoasă culoare gri. Sfatul nostru este să îl tratați cu Borek Teak Cleaner. Proiectat de Studio Borek.

Mobilier de exterior Borek
Brandul olandez de top BOREK este sinonim cu scoaterea în evidență a unei atmosfere de viață moderne și calde. Acest lucru se reflectă în materialele folosite, în design și, mai presus de toate, în confort. Pe scurt; cu BOREK aduci interiorul în exterior și nu faci nicio concesie.

Optați pentru un design al grădinii care radiază atmosfera de viață , unde vă puteți relaxa în mod optim. Alegeți mobilier de grădină confortabil și durabil, pe care îl puteți lăsa afară pe tot parcursul anului. Prin urmare, alegeți BOREK.

Doriți să aflați mai multe despre BOREK sau căutați un anumit produs? Vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți . Puteți, de asemenea, să comandați direct, desigur, utilizați butonul de comandă, durează doar 2 minute.

Review-uri