Chepri Coffee Table by Hugo de Ruiter

11.990 lei

Dimensiuni: diametru ø 100 cm
Inaltime: 38 cm
Material: Tec / Rope
Culoare: Tec / Naturel

12 Oameni care urmăresc acest produs acum!

Termen livrare

Perioada de livarea este de 7- 14 zile

SKU: BOREK_1237 Categorii: ,

Descriere

Această masă joasă Chepri are un blat din lemn de tec. Funia este încorporată sub acest blat, la fel ca la mobilierul de șezut. Acesta nu este doar un detaliu frumos, ci și funcțional. Este potrivită pentru a fi așezată împreună cu fotoliile joase și canapelele.

Mobilier de exterior Borek
Brandul olandez de top BOREK este sinonim cu scoaterea în evidență a unei atmosfere de viață moderne și calde. Acest lucru se reflectă în materialele folosite, în design și, mai presus de toate, în confort. Pe scurt; cu BOREK aduci interiorul în exterior și nu faci nicio concesie.

Optați pentru un design al grădinii care radiază atmosfera de viață , unde vă puteți relaxa în mod optim. Alegeți mobilier de grădină confortabil și durabil, pe care îl puteți lăsa afară pe tot parcursul anului. Prin urmare, alegeți BOREK.

Doriți să aflați mai multe despre BOREK sau căutați un anumit produs? Vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți . Puteți, de asemenea, să comandați direct, desigur, utilizați butonul de comandă, durează doar 2 minute

Review-uri