Chepri Lounge Chair by Hugo de Ruiter

12.990 lei

Dimensiuni: l 73 x h 64,5 x A 90 cm
Înălțime sezut: 42 cm*
Înălțime brațe: 56,5 cm
Material/ Tec / Rope
Culoare: Tec / Naturel
Inclusiv pernă / Prato / Naturel
All Weather

1 în stoc

12 Oameni care urmăresc acest produs acum!

Termen livrare

Perioada de livarea este de 7- 14 zile

SKU: BOREK_1235 Categorii: ,

Descriere

Hugo de Ruiter a creat această frumoasă colecție pentru Borek cu numele Chepri. Lemnul de tec, finisat în detaliu, este prevăzut cu o funie rezistentă la orice anotimp în partea din spate a scaunului . Acest fotoliu jos are o pernă confortabilă pentru scaun și, de asemenea, o pernă pentru spătar. Aceste modele pot fi așezate bine cu canapeaua joasă. Mesele joase întregesc aranjamentul.

Perne de culoare: Prato Natural
Mobilier de exterior Borek
Brandul olandez de top BOREK este sinonim cu scoaterea în evidență a unei atmosfere de viață moderne și calde. Acest lucru se reflectă în materialele folosite, în design și, mai presus de toate, în confort. Pe scurt; cu BOREK aduci interiorul în exterior și nu faci nicio concesie.

Optați pentru un design al grădinii care radiază atmosfera de viață , unde vă puteți relaxa în mod optim. Alegeți mobilier de grădină confortabil și durabil, pe care îl puteți lăsa afară pe tot parcursul anului. Prin urmare, alegeți BOREK.

Doriți să aflați mai multe despre BOREK sau căutați un anumit produs? Vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți . Puteți, de asemenea, să comandați direct, desigur, utilizați butonul de comandă, durează doar 2 minute.

Review-uri