Coimbra Sofa by Jan Willem van Elten

25.990 lei

Dimensiuni: l 257 x h 80 x A 85 cm
Înălțime sezut: 42,5 cm*
Înălțime brațe: 64,5 cm
Inclusiv pernă Prato
Culoare: Shell
Material: Tec / Stainless Steel
All Weather

13 Oameni care urmăresc acest produs acum!

Termen livrare

Perioada de livarea este de 7- 14 zile

SKU: BOREK_1382 Categorii: , Etichetă:

Descriere

Jan Willem van Elten a creat această frumoasă colecție pentru Borek cu numele Coimbra. Tecul, finisat în detaliu, este prevăzut cu nervuri din oțel inoxidabil în partea din spate. Această canapea joasă are o pernă confortabilă pentru scaun, rezistentă la orice vreme, precum și o pernă pentru spătar. Acest model poate fi așezat bine cu fotoliile joase.

Mobilier de exterior Borek
Brandul olandez de top BOREK este sinonim cu scoaterea în evidență a unei atmosfere de locuit moderne și calde. Acest lucru se reflectă în materialele folosite, în design și, mai presus de toate, în confort. Pe scurt; cu BOREK aduci interiorul în exterior și nu faci nicio concesie.

Optați pentru un design al grădinii care radiază atmosfera de viață , unde vă puteți relaxa în mod optim. Alegeți mobilier de grădină confortabil și durabil, pe care îl puteți lăsa afară pe tot parcursul anului. Prin urmare, alegeți BOREK.

Doriți să aflați mai multe despre BOREK sau căutați un anumit produs? Vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți . Puteți, de asemenea, să comandați direct, desigur, utilizați butonul de comandă, durează doar 2 minute.

Review-uri