Cosiscoop Dome White

745 lei

Dimensiuni: 20 x 20 x 42 cm
Material: Aluminiu
Culoare: Alb
Consumul de combustibil max.30 grame / ora
Capacitate termică 0,4 kW
Putere de caldura scazut
Inclusiv sticla si pietricele
Colecția Cosiscope Dome

19 Oameni care urmăresc acest produs acum!

Termen livrare

Perioada de livarea este de 7- 14 zile

SKU: 5801240 Categorii: ,

Descriere

Acest felinar cu gaz are cu siguranță un aspect izbitor. Datorită dimensiunii și finisajului elegant, Cosiscoop Dome este unic. Felinarul arată frumos pe o masă mare sau pe un stâlp. Panourile mari de sticlă vă oferă o vedere bună asupra flăcării din orice unghi. Cosiscoop este ușor de utilizat. Puneți un cartus de gaz de 190 de grame în partea de jos și aprindeți Cosiscoop-ul cu o brichetă lungă. Veți avea apoi o flacără atmosferică pentru aproximativ 5-6 ore. Cosiscoop Dome este disponibil pe alb și negru.
Doriți să-l opriți între timp? Nicio problemă, butonul de control ușurează stingerea felinarului, care poate fi aprins data viitoare cu o brichetă lungă. Toate felinarele cu gaz Cosiscoop funcționează pe un cartuş de gaz universal de 190 de grame. Alegeți întotdeauna un cartuş de gaz care este echipat cu o supapă de oprire a gazului. Dacă lanterna de gaz pierde contactul cu cartuşul, supapa de oprire a gazului își face automat treaba.
Cosiscoop Dome este livrat inclusiv cu sticla si pietricele. Cartușe universale de gaz de 190 de grame cu supape de siguranță sunt disponibile la partenerii noștri Cosi, centrele de grădinărit și magazinele de bricolaj.

Review-uri

0 recenzii
0
0
0
0
0

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cosiscoop Dome White”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *