Hybrid Low Dining Table by Frans van Rens

42.490 lei

Dimensuni: L top 320 cm
L top incl. picioare 345 cm
l top 93 cm
l blat incl. picioare 117 cm
h 68,5 cm
Material:Tec

1 în stoc

18 Oameni care urmăresc acest produs acum!

Termen livrare

Perioada de livarea este de 7- 14 zile

SKU: BOREK_1345 Categorii: , Etichetă:

Descriere

Această masă joasă de luat masa din colecția Hybrid de Frans van Rens poate fi folosită perfect dacă doriți să vă relaxați și să luați masa. Scaunele joase de dining pot fi așezate foarte bine la această masă, care sunt echipate cu roți. Masa este fabricată din lemn de tec și poate fi curățată bine cu detergentul pentru lemn de tec Borek.

Mobilier de exterior Borek
Brandul olandez de top BOREK este sinonim cu scoaterea în evidență a unei atmosfere de viață moderne și calde. Acest lucru se reflectă în materialele folosite, în design și, mai presus de toate, în confort. Pe scurt; cu BOREK aduceți interiorul în exterior și nu faceți nicio concesie.

Optați pentru un design al grădinii care radiază atmosfera de viață , unde vă puteți relaxa în mod optim. Alegeți mobilier de grădină confortabil și durabil, pe care îl puteți lăsa afară pe tot parcursul anului. Prin urmare, alegeți BOREK.

Doriți să aflați mai multe despre BOREK sau căutați un anumit produs? Vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți . Puteți, de asemenea, să comandați direct, desigur, utilizați butonul de comandă, durează doar 2 minute

Review-uri