Ishi Stackable Dining Chair

995 lei

Dimensiuni: 87x55x60 cm
Înălțimea scaunului cu pernă:48 cm
Adâncimea sezutului de la perna spătarului: 74 cm
Înălțimea cotierei: 64 cm
Material: Aluminiu / Rope
Culoare: Black / Black

4 în stoc

13 Oameni care urmăresc acest produs acum!

Termen livrare

Perioada de livarea este de 7- 14 zile

SKU: YOI_38 Categorii: ,

Descriere

Masa în aer liber devine o plăcere cu acest scaun stivuitor elegant și modern Yoi Ishi. Ishi este un scaun de luat masa cu un design frumos, realizat din aluminiu combinat cu un model contemporan Rope. De asemenea, este practic faptul că este stivuibil, ceea ce îl face compact și ușor de depozitat.
Scaunul Ishi este ușor de combinat cu multe mese de luat masa diferite datorită designului și culorii sale.
Cu perna de scaun Ishi, disponibilă separat, disponibilă în două culori, puteți spori și mai mult confortul acestui fotoliu.
Brandul Yoi, care înseamnă „bun” în japoneză, reprezintă un design european confortabil cu o notă de misticism oriental. Mai mult de 60 de ani de experiență sunt reuniți în această nouă marcă, care se bazează pe principiul „Inspired by Relaxation”.
Ishi înseamnă piatră, robust și solid.
Cadrul scaunului stivuitor Ishi este fabricat din aluminiu. Aluminiul este plăcut și ușor și, prin urmare, ușor de mutat și, de asemenea, nu necesită întreținere. Ideal pentru mobilierul de grădină. Aluminiul are un strat frumos de pulbere neagră.
Cadrul este înfășurat cu funie. Funia este o frânghie care a fost dezvoltată special pentru utilizare în aer liber. Funia are un aspect natural, șic și atemporal, este ușor de curățat și este confortabil să stai pe ea. Este ușor de curățat . De asemenea, puteți trata Rope cu un protector pentru mobilier de grădină, care previne acumularea de murdărie și o face mai ușor de curățat ( din gama Borek).
Vă recomandăm să depozitați mobilierul de grădină din frânghie într-un loc uscat în timpul iernii, pentru a asigura o viață și mai lungă.

 

Review-uri

0 recenzii
0
0
0
0
0

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Ishi Stackable Dining Chair”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *