Jamie High Dining Table by Frans van Rens

32.490 lei

Dimensiuni: L 300 x l 65 x h 95 cm
Material: Aluminiu/Dekton
Culoare: Antracit / Kelya

16 Oameni care urmăresc acest produs acum!

Termen livrare

Perioada de livarea este de 7- 14 zile

SKU: BOREK_1449 Categorii: , Etichetă:

Descriere

Din primăvara anului viitor, viața în aer liber nu va mai fi ceea ce a fost, datorită unei inovații de la BOREK, care, odată cu introducerea meselor high-end „Jamie” și a bucătăriei de exterior potrivite, oferă posibilități fără precedent pentru gătit, mâncat, băutură și băuturi în aer liber. Această masă înaltă de luat masa are aceleași dimensiuni și, prin plasarea ei împotriva bucătăriei de exterior , se creează o lățime impresionantă de 130 de centimetri. Bucătăria în aer liber este spațioasă, având o lungime de trei metri, o lățime de 65 de centimetri și o înălțime de 95 de centimetri. Fronturile și blaturile atât ale bucătăriei, cât și ale meselor sunt realizate din ceramică Dekton. În timp ce se gătește, prietenii și familia pot, de asemenea, să experimenteze o atmosferă de gătit live la masa înaltă, care servește și ca bar. Dacă afară se face puțin mai răcoare, va rămâne totuși plăcut datorită elementelor de încălzire reglabile care sunt integrate pe toată lungimea mesei înalte de luat masa. Această masă este, de asemenea, disponibilă fără încălzire și poate fi amplasată independent. Acest material puternic este extrem de potrivit pentru o bucătărie, deoarece este rezistent la căldură, pete și zgârieturi și, prin urmare, rezistent, de exemplu, la tigăi fierbinți, acid și obiecte ascuțite. Dekton are o versiune contemporană „Keyla”: închisă cu o venă deschisă care se continuă pe fronturi. Aluminiul bucătăriei și al meselor se potrivește de minune cu schema de culori Keyla. Colecția Jamie a fost concepută în colaborare cu designerul Frans van Rens.

Culoarea blatului de masă: Keyla

Mobilier de exterior Borek
Brandul olandez de top BOREK este sinonim cu scoaterea în evidență a unei atmosfere de locuit moderne și calde. Acest lucru se reflectă în materialele folosite, în design și, mai presus de toate, în confort. Pe scurt; cu BOREK aduci interiorul în exterior și nu faci nicio concesie.

Optați pentru un design al grădinii care radiază atmosfera de viață , unde vă puteți relaxa în mod optim. Alegeți mobilier de grădină confortabil și durabil, pe care îl puteți lăsa afară pe tot parcursul anului. Prin urmare, alegeți BOREK.

Doriți să aflați mai multe despre BOREK sau căutați un anumit produs? Atunci vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți . Puteți, de asemenea, să comandați direct, desigur, utilizați butonul de comandă, durează doar 2 minute.

Review-uri