Lexx High Dining Table by Frans van Rens

42.495 lei

Dimensiuni: L 320 x l 100 x h 95 cm
Material: Aluminiu / Dekton
Culoare: Chalk / Rem

1 în stoc

16 Oameni care urmăresc acest produs acum!

Termen livrare

Perioada de livarea este de 7- 14 zile

SKU: BOREK_1439 Categorii: , Etichetă:

Descriere

Pentru cei cărora le place să ia masa în aer liber, să bea și să se relaxeze, Borek a proiectat o serie unică de mese în colaborare cu designerul Frans van Rens: Lexx . A lua masa în aer liber cu un grup mare nu este doar o experiență minunată cu seria de mese Lexx, ci și o adevărată sărbătoare pentru ochi datorită designului frumos. Seria de mese Lexx conține patru mese, inclusiv o masă „high dining”. Blatul Dekton este disponibil în două culori șic: combinația de culori deschise ‘rem’ și combinația de culori închise ‘kelya’, ambele cu un model modern cu nervuri. Cadrul este realizat în întregime din aluminiu acoperit și este disponibil în antracit, cretă și bronz. Scaunele de sufragerie Rob High de Frans van rens formează un ansamblu frumos cu această masă. Bineînțeles că există mai multe scaune înalte de dining în cadrul gamei Borek pentru a alcătui un ansamblu cât mai personal.

Mobilier de exterior Borek
Brandul olandez de top BOREK este sinonim cu scoaterea în evidență a unei atmosfere de viață moderne și calde. Acest lucru se reflectă în materialele folosite, în design și, mai presus de toate, în confort. Pe scurt; cu BOREK aduceți interiorul în exterior și nu faceți nicio concesie.

Optați pentru un design al grădinii care radiază atmosfera de viață , unde vă puteți relaxa în mod optim. Alegeți mobilier de grădină confortabil și durabil, pe care îl puteți lăsa afară pe tot parcursul anului. Prin urmare, alegeți BOREK.

Doriți să aflați mai multe despre BOREK sau căutați un anumit produs? Atunci vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți . Puteți, de asemenea, să comandați direct, desigur, utilizați butonul de comandă, durează doar 2 minute.

Review-uri