Limone High Dining Table by Studio Borek

8.990 lei

Dimensiuni: Diametru ø 90 cm
Inaltime: 95 cm
Matrial: Tec

1 în stoc

19 Oameni care urmăresc acest produs acum!

Termen livrare

Perioada de livarea este de 7- 14 zile

SKU: BOREK_1328 Categorii: ,

Descriere

Pe lângă masa de sufragerie și masa joasă din colecția Limone, există și această masă de sufragerie înaltă. Complet realizată din lemn de tec de înaltă calitate. Scaunele înalte de dining din colecția Mira și Majinto pot fi așezate bine la această masă.

Mobilier de exterior Borek
Brandul olandez de top BOREK este sinonim cu scoaterea în evidență a unei atmosfere de viață moderne și calde. Acest lucru se reflectă în materialele folosite, în design și, mai presus de toate, în confort. Pe scurt; cu BOREK aduci interiorul în exterior și nu faci nicio concesie.

Optați pentru un design al grădinii care radiază atmosfera de viață , unde vă puteți relaxa în mod optim. Alegeți mobilier de grădină confortabil și durabil, pe care îl puteți lăsa afară pe tot parcursul anului. Prin urmare, alegeți BOREK.

Doriți să aflați mai multe despre BOREK sau căutați un anumit produs? Vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți . Puteți, de asemenea, să comandați direct, desigur, utilizați butonul de comandă, durează doar 2 minute

 

Review-uri