Mizu Stackable Dining Chair

1.345 lei

Dimensiuni: 86x59x60 cm
Material: Aluminiu / Textil
Culoare: Alb / Gri
Înălțimea scaunului: 43 cm
Adâncimea sezutului: 43 cm
Înălțimea cotierei: 66 cm

1 în stoc

10 Oameni care urmăresc acest produs acum!

Termen livrare

Perioada de livarea este de 7- 14 zile

SKU: YOI_39 Categorii: ,

Descriere

Acest scaun stivuitor de la brandul Yoi nu este doar frumos, ci și practic. Marca Yoi se inspiră din Japonia. Mizu înseamnă „apă” în japoneză. Acest scaun stivuitor este, prin urmare, foarte util lângă piscină sau la mare, deoarece materialele sunt potrivite pentru acest lucru.
Un scaun stivuitor nu este acolo doar pentru confort, ci și pentru comoditate. De exemplu, veți avea în curând șase dintre aceste scaune în grădină când va veni iarna? Atunci cel puțin nu veți avea tot garajul plin de ele. Scaunul stivuibil Mizu este ușor de stivuit, așa că nu contează dacă depozitați unul sau șase scaune, pentru că acestea ocupă la fel de mult spațiu.

Scaunul stivuibil Yoi Mizu White are un cadru din aluminiu. Aluminiul este puternic, rezistent la rugină și ușor de întreținut. De asemenea, scaunul este ușor de stivuit, deoarece aluminiul este destul de ușor.

Șezutul este confecționat din material textil. Textileen este o țesătură realizată din PVC. Este rezistent la intemperii deoarece materialul este țesut într-un mod special și are un strat de acoperire. Datorită firelor și a țesăturii, textilele sunt, de asemenea, extrem de robuste. De asemenea, este ignifugat, așa că nu trebuie să vă faceți griji dacă stați lângă grătar sau lângă coșul de foc, deoarece PVC-ul nu ia foc cu ușurință. În cele din urmă, țesătura este rezistentă și la temperaturi ridicate și scăzute, astfel încât scaunul poate sta practic afară tot timpul anului.
Cotierele din lemn de tec adaugă o notă frumoasă și completează scaunul. Tecul este ușor de tratat cu protectorul pentru tec și cu detergentul pentru tec. Culoarea rămâne frumoasă și este mai puțin probabil să apară caneluri.
Înălțimea scaunului este de 43 cm. Acest lucru este important de știut dacă doriți să combinați scaunul cu o masă de grădină, astfel încât să aveți o distanță confortabilă între scaun și masă.

Review-uri

0 recenzii
0
0
0
0
0

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Mizu Stackable Dining Chair”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *