Nido Daybed by Studio Borek

42.995 lei

Dimensiuni: l 105 x h 147,5 x A 162,5 cm
Inălțime sezut: 43 cm*
Material: Aluminiu / Rope
Culoare: Dark Gray/Antracit
Inclusiv perna : Prato / Dune
All Weather

16 Oameni care urmăresc acest produs acum!

Termen livrare

Perioada de livarea este de 7- 14 zile

SKU: BOREK_1432 Categorii: , Etichetă:

Descriere

Patul de zi Nido de la Borek nu este doar frumos proiectat, ci și foarte confortabil. Pat de zi vine cu o pernă Prato în culoarea Dune. Perna groasă vă invită să vă relaxați. Completați-o după bunul dvs. plac cu perne decorative. O adevărată atracție pentru ochi.

Culoare pernă: Prato Dune

Mobilier de exterior Borek
Brandul olandez de top BOREK este sinonim cu scoaterea în evidență a unei atmosfere de viață moderne și calde. Acest lucru se reflectă în materialele folosite, în design și, mai presus de toate, în confort. Pe scurt; cu BOREK aduci interiorul în exterior și nu faci nicio concesie.

Optați pentru un design al grădinii care radiază atmosfera de viață , unde vă puteți relaxa în mod optim. Alegeți mobilier de grădină confortabil și durabil, pe care îl puteți lăsa afară pe tot parcursul anului. Prin urmare, alegeți BOREK.

Doriți să aflați mai multe despre BOREK sau căutați un anumit produs? Vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți . Puteți, de asemenea, să comandați direct, desigur, utilizați butonul de comandă, durează doar 2 minute.

Husa de protectie la rubrica accesorii.

Review-uri