Ribbon Middle Module by Bob Manders

12.990 lei

Dimensiuni. l 90 x h 68 x A120 cm
Inălțime scaun: 44 cm*
Material: Aluminiu
Culoare: Antracit
Inclusiv perne: Prato / Naturel
All Weather

16 Oameni care urmăresc acest produs acum!

Termen livrare

Perioada de livarea este de 7- 14 zile

SKU: BOREK_1427 Categorii: ,

Descriere

Dacă vă plac elementele de ședere robuste pe terasă, atunci canapeaua Ribbon, proiectată de Bob Manders, este o alegere excelentă. Cadrul gri antracit este realizat din aluminiu, cu linii drepte și curate, care sunt întrerupte în mod jucăuș pe laterale de corzi întunecate și înguste în brațe și spătar. Ribbon este, prin urmare, un set de lounge frumos de privit din toate unghiurile.

Ceea ce este deosebit la Ribbon este faptul că este alcătuit din mai multe module. Modulul de colț cu brațar lat și spate subliniază aspectul robust. De asemenea, cotiera lată vă invită să luați loc: un lucru pe care această piesă de mobilier robustă îl poate suporta. Spătarul lat oferă, de asemenea, suficient spațiu pentru a așeza o tabletă, de exemplu, ceea ce face foarte ușor lucrul în exterior.

Perne de culoare: Prato Natural

Mobilier de exterior Borek
Brandul olandez de top BOREK este sinonim cu scoaterea în evidență a unei atmosfere de locuit moderne și calde. Acest lucru se reflectă în materialele folosite, în design și, mai presus de toate, în confort. Pe scurt; cu BOREK aduci interiorul în exterior și nu faci nicio concesie.

Optați pentru un design al grădinii care radiază atmosfera de viață , unde vă puteți relaxa în mod optim. Alegeți mobilier de grădină confortabil și durabil, pe care îl puteți lăsa afară pe tot parcursul anului. Prin urmare, alegeți BOREK.

Doriți să aflați mai multe despre BOREK sau căutați un anumit produs? Vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți . Puteți, de asemenea, să comandați direct, desigur, utilizați butonul de comandă, durează doar 2 minute.

Review-uri