Samos Chair by Marcel Wolterinck

2.495 lei

Dimensiuni: l 53 x h 80 x A 60 cm
Inălțime sezut: 45 cm
Inălțime brațe: 66,5 cm
Material: Aluminiu
Coloare: White

1 în stoc

16 Oameni care urmăresc acest produs acum!

Termen livrare

Perioada de livarea este de 7- 14 zile

SKU: BOREK_1282 Categorii: ,

Descriere

Scaunul Borek Samos a fost proiectat de Marcel Wolterinck și are un aspect elegant și modern. Scaunul este fabricat din aluminiu acoperit cu pulbere în culoarea albă și este ușor de curățat cu Borek Multi Cleaner. Colecția Samos este foarte extinsă, iar designul atemporal și elegant al acestui mobilier oferă o atmosferă unică pe terasă. Scaunul poate fi combinat cu diverse mese de bar din colecția Borek. Pentru un confort și mai mare al scaunului, este disponibilă o pernă de scaun Sunbrella.

Mobilier de exterior Borek
Brandul olandez de top BOREK este sinonim cu scoaterea în evidență a unei atmosfere de viață moderne și calde. Acest lucru se reflectă în materialele folosite, în design și, mai presus de toate, în confort. Pe scurt; cu BOREK aduceți interiorul în exterior și nu faceți nicio concesie.

Optați pentru un design al grădinii care radiază atmosfera de viață , unde vă puteți relaxa în mod optim. Alegeți mobilier de grădină confortabil și durabil, pe care îl puteți lăsa afară pe tot parcursul anului. Prin urmare, alegeți BOREK.

Doriți să aflați mai multe despre BOREK sau căutați un anumit produs? Vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți . Puteți, de asemenea, să comandați direct, desigur, utilizați butonul de comandă, durează doar 2 minute.

Review-uri