Samos Side Table by Marcel Wolterinck

3.995 lei

Dimensiuni: L 40 x l 38 x h 60 cm
Material: Aluminu
Culoare: White

1 în stoc

16 Oameni care urmăresc acest produs acum!

Termen livrare

Perioada de livarea este de 7- 14 zile

SKU: BOREK_1283 Categorii: ,

Descriere

Marcel Wolterinck este designerul colecției Samos. El a proiectat o serie de mese laterale, inclusiv acest model. Caracteristice sunt lamelele din aluminiu care sunt folosite. Acest stil se reflectă în toate articolele Samos. Această măsuță laterală este disponibilă în culorile enumerate. Bun de combinat cu diverse șezlonguri și cu patul Day Dream din această colecție.

Mobilier de exterior Borek
Brandul olandez de top BOREK este sinonim cu scoaterea în evidență a unei atmosfere de viață moderne și calde. Acest lucru se reflectă în materialele folosite, în design și, mai presus de toate, în confort. Pe scurt; cu BOREK aduci interiorul în exterior și nu faci nicio concesie.

Optați pentru un design al grădinii care radiază atmosfera de viață , unde vă puteți relaxa în mod optim. Alegeți mobilier de grădină confortabil și durabil, pe care îl puteți lăsa afară pe tot parcursul anului. Prin urmare, alegeți BOREK.

Doriți să aflați mai multe despre BOREK sau căutați un anumit produs? Vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți . Puteți, de asemenea, să comandați direct, desigur, utilizați butonul de comandă, durează doar 2 minute.

Review-uri