Santa Cruz Loveseat by Studio Borek

14.990 lei

Dimensiuni: l 125,5 x h 87 x A 103 cm
Inălțimea sezut: 37 cm
Inălțime braț: 64,5 cm
Material: Aluminiu / Ardenza Belt
Culoare: Chalk / White-Taupe
Perna inclusa: Prato / Dune
All Weather

1 în stoc

15 Oameni care urmăresc acest produs acum!

Termen livrare

Perioada de livarea este de 7- 14 zile

SKU: BOREK_1261 Categorii: ,

Descriere

De fapt, un pat de zi nu ar trebui să lipsească de pe nici o terasă pentru iubitorii unei vieți relaxate în aer liber. Unde altundeva vă puteți bucura de o relaxare spațioasă? Primitorul pat de zi Santa Cruz, proiectat de Studio Borek, este și el o imagine de admirat și este realizat în așa fel încât chiar poți sta în el ore întregi cu o carte, o tabletă sau să te relaxezi cu ochii închiși la soare. Datorită dimensiunilor sale compacte, patul de zi se potrivește aproape pe orice terasă și îl puteți folosi și pentru a crea un colț de relaxare confortabil. O măsuță laterală, cum ar fi Peniche din colecția Borek, cu o băutură, completează întregul.

Perna moale este disponibilă în nuanța rafinată „dune”, iar prețul include o pernă pentru șezut și 2x perna pentru spătar. Santa Cruz are o curea groasă cu o nuanță frumoasă de culoare. Împreună cu cadrul din aluminiu în culoarea ‘chalk’ și cu centura mixtă de culoare alb-taupă pentru spătar și scaun, Santa Cruz este un pat de zi modern fără de care nu vă puteți imagina terasa după ce ați petrecut timp în el.

Perne de culoare : Prato Dune

Mobilier de exterior Borek
Brandul olandez de top BOREK este sinonim cu scoaterea în evidență a unei atmosfere de locuit moderne și calde. Acest lucru se reflectă în materialele folosite, în design și, mai ales, în confort. Pe scurt; cu BOREK aduci interiorul în exterior și nu faci nicio concesie.

Optați pentru un design al grădinii care radiază atmosfera de viață , unde vă puteți relaxa în mod optim. Alegeți mobilier de grădină confortabil și durabil, pe care îl puteți lăsa afară pe tot parcursul anului. Prin urmare, alegeți BOREK.

Doriți să aflați mai multe despre BOREK sau căutați un anumit produs? Vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți . Puteți, de asemenea, să comandați direct, desigur, utilizați butonul de comandă, durează doar 2 minute

Review-uri