Sevilla Table by Studio Borek

19.990 lei

Dimensiuni: L 280 x l 100 x h 75
Material: Tec

1 în stoc

14 Oameni care urmăresc acest produs acum!

Termen livrare

Perioada de livarea este de 7- 14 zile

SKU: BOREK_1290 Categorii: , Etichetă:

Descriere

Masa Sevilla este o masă elegantă, realizată din lemn de tec recuperat. În acest fel, tecul poate primi o a doua viață. Prin urmare, această masă are un aspect și o senzație de rezistență și robustețe. Caracteristicile tecului recuperat sunt micile neregularități, îmbătrânirea în timp și faptul că are mici diferențe de culoare. Este exact ceea ce are nevoie masa pentru a avea și a-și menține aspectul dur. Pentru a întreține masa în mod corespunzător, vă recomandăm Borek Teak Cleaner. Proiectată de Studio Borek.

Mobilier de exterior Borek
Brandul olandez de top BOREK este sinonim cu scoaterea în evidență a unei atmosfere de viață moderne și calde. Acest lucru se reflectă în materialele folosite, în design și, mai presus de toate, în confort. Pe scurt; cu BOREK aduci interiorul în exterior și nu faci nicio concesie.

Optați pentru un design al grădinii care radiază atmosfera de viață , unde vă puteți relaxa în mod optim. Alegeți mobilier de grădină confortabil și durabil, pe care îl puteți lăsa afară pe tot parcursul anului. Prin urmare, alegeți BOREK.

Doriți să aflați mai multe despre BOREK sau căutați un anumit produs? Vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți . Puteți, de asemenea, să comandați direct, desigur, utilizați butonul de comandă, durează doar 2 minute.

Review-uri