Silves* Ottoman by Finn Østergaard

2.995 lei

Dimensiuni: l 56 x h 47 x A 42,5 cm
Înălțime sezut: 40,5 cm***
Material: Ardenza Rope / Aluminiu
Culoare: Dark Grey / Antracit
Inclusiv Pernă /Sunbrella / Sooty

1 în stoc

20 Oameni care urmăresc acest produs acum!

Termen livrare

Perioada de livarea este de 7- 14 zile

SKU: BOREK_1292 Categorii: ,

Descriere

Suportul de picior din colecția Silves este indispensabil pentru scaunul cu aripi. Pentru a vă bucura pe deplin de viața în aer liber, este confortabil să vă puteți ridica picioarele din când în când. Pe acest scăunel a fost amplasată o pernă, astfel încât să poată fi folosit și ca un scaun suplimentar. Suportul pentru picior este ușor de curățat cu Borek Fabric Cleaner. Pentru a-l proteja împotriva murdăriei, vă recomandăm Borek Fabric Protector. Acest scăunel este livrat inclusiv cu o pernă.

Culoarea pernei: Sunbrella Natté Sooty.

Mobilier de exterior Borek
Brandul olandez de top BOREK este sinonim cu scoaterea în evidență a unei atmosfere de locuit moderne și calde. Acest lucru se reflectă în materialele folosite, în design și, mai presus de toate, în confort. Pe scurt; cu BOREK aduceți interiorul în exterior și nu faceți nicio concesie.

Optați pentru un design al grădinii care radiază atmosfera de viață , unde vă puteți relaxa în mod optim. Alegeți mobilier de grădină confortabil și durabil, pe care îl puteți lăsa afară pe tot parcursul anului. Prin urmare, alegeți BOREK.

Doriți să aflați mai multe despre BOREK sau căutați un anumit produs? Vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți . Puteți, de asemenea, să comandați direct, desigur, utilizați butonul de comandă, durează doar 2 minute.

Review-uri