Silves* Wing Chair by Finn Østergaard

6.495 lei

Dimensiuni: l 80 x h 105,5 x A 91 cm
Inălțime sezut: 42 cm
Inaltime brate: 59 cm
Material: Oțel galvanizat / Ardenza Rope
Culoare: Antracit/ Dark Grey
Inclusiv perna: Sunbrella / Sooty

1 în stoc

13 Oameni care urmăresc acest produs acum!

Termen livrare

Perioada de livarea este de 7- 14 zile

SKU: BOREK_1294 Categorii: ,

Descriere

Scaunul cu aripi din colecția Silves este o piesă unică din această linie. Spătarul său înalt oferă un confort optim și vă invită să visați departe. Structura țesută deschisă oferă transparență și aerisire în grădină. Scaunul este ușor de curățat cu ajutorul Borek Fabric Cleaner. Pentru a-l proteja împotriva murdăriei, vă recomandăm Borek Fabric Protector. Acest scaun este livrat inclusiv cu o pernă.

Culoarea pernei: Sunbrella Natté Sooty.

Mobilier de exterior Borek
Brandul olandez de top BOREK este sinonim cu scoaterea în evidență a unei atmosfere de locuit moderne și calde. Acest lucru se reflectă în materialele folosite, în design și, mai presus de toate, în confort. Pe scurt; cu BOREK aduceți interiorul în exterior și nu faceți nicio concesie.

Optați pentru un design al grădinii care radiază atmosfera de viață , unde vă puteți relaxa în mod optim. Alegeți mobilier de grădină confortabil și durabil, pe care îl puteți lăsa afară pe tot parcursul anului. Prin urmare, alegeți BOREK.

Doriți să aflați mai multe despre BOREK sau căutați un anumit produs? Vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți . Puteți, de asemenea, să comandați direct, desigur, utilizați butonul de comandă, durează doar 2 minute.

Review-uri