Softline Middle Module by Meneghello Paolelli

22.490 lei

Dimensiuni: l 114 x h 75 x A 94 cm
Inălțime sezut: 41 cm*
Cadru: Tec
Inclusiv perne Prato (SCAUN/SPATE ȘI 3 PERNE DECORATIVE)
Culoare: Milky Brown / Shell
All Weather

10 Oameni care urmăresc acest produs acum!

Termen livrare

Perioada de livarea este de 7- 14 zile

SKU: BOREK_1412 Categorii: , Etichetă:

Descriere

Duo-ul de designeri italieni Meneghello Paolelli a proiectat această colecție Softline. Acest modul de mijloc are o bază din lemn de tec, dotată cu perne pentru toate anotimpurile . Pernele decorative se asortează cu mobilierul. Disponibil în culorile enumerate.

Mobilier de exterior Borek
Brandul olandez de top BOREK este sinonim cu scoaterea în evidență a unei atmosfere de viață moderne și calde. Acest lucru se reflectă în materialele folosite, în design și, mai presus de toate, în confort. Pe scurt; cu BOREK aduceți interiorul în exterior și nu faceți nicio concesie.

Optați pentru un design al grădinii care radiază atmosfera de viață , unde vă puteți relaxa în mod optim. Alegeți mobilier de grădină confortabil și durabil, pe care îl puteți lăsa afară pe tot parcursul anului. Prin urmare, alegeți BOREK.

Doriți să aflați mai multe despre BOREK sau căutați un anumit produs? Vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți . Puteți, de asemenea, să comandați direct, desigur, utilizați butonul de comandă, durează doar 2 minute.

Review-uri