Tavira Chair by Studio Borek

4.840 lei

Dimensiuni: l 64,5 x h 82 x A 62 cm
Înălțime sezut: 44 cm***
Înălțime brațe: 66 cm
Matrial: Ardenza Belt / Aluminiu
Culoare: Slate / Antracit
Exclus Perna: Prato / Dolomite
All Weather

18 Oameni care urmăresc acest produs acum!

Termen livrare

Perioada de livarea este de 7- 14 zile

SKU: BOREK_1273 Categorii: ,

Descriere

Borek este cunoscut pentru materialele sale frumoase și de înaltă calitate. Cureaua Ardenza este un exemplu în acest sens. Această sârmă plată este folosită și la acest scaun Tavira. Acest material rezistent la orice vreme este țesut în jurul unui cadru din aluminiu și este rezistent la umiditate și mucegai. În plus, este ușor de curățat cu dispozitivul de curățare multiplă Borek. Pentru a spori confortul, sunt disponibile o pernă pentru scaun și una pentru spătar. Scaunul poate fi așezat bine împreună cu masa Faro pentru a forma un ansamblu puternic. Proiectat de Studio Borek.

Mobilier de exterior Borek
Brandul olandez de top BOREK este sinonim cu scoaterea în evidență a unei atmosfere de viață moderne și calde. Acest lucru se reflectă în materialele folosite, în design și, mai presus de toate, în confort. Pe scurt; cu BOREK aduci interiorul în exterior și nu faci nicio concesie.

Optați pentru un design al grădinii care radiază atmosfera de viață , unde vă puteți relaxa în mod optim. Alegeți mobilier de grădină confortabil și durabil, pe care îl puteți lăsa afară pe tot parcursul anului. Prin urmare, alegeți BOREK.

Doriți să aflați mai multe despre BOREK sau căutați un anumit produs? Vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți . Puteți, de asemenea, să comandați direct, desigur, utilizați butonul de comandă, durează doar 2 minute.

Review-uri