Tray by Studio Borek

2.245 lei

Dimensioni: L 60 x l 60 x h 9,5 cm
Material: Tec

Disponibil pentru precomandă

16 Oameni care urmăresc acest produs acum!

Termen livrare

Perioada de livarea este de 7- 14 zile

SKU: BOREK_1268 Categorii: ,

Descriere

Pe lângă mobilierul frumos de exterior și umbrelele de soare, Borek are și o serie de accesorii în colecția sa. Există această tăviță din lemn de tec. Acest model este realizat complet din tec și poate fi combinat atât cu mesele din aluminiu, cât și cu mesele din tec. În plus, arată foarte bine pe un lounge, cum ar fi Murcia. Vine din mâna Studio Borek.

Mobilier de exterior Borek
Brandul olandez de top BOREK este sinonim cu scoaterea în evidență a unei atmosfere de viață moderne și calde. Acest lucru se reflectă în materialele folosite, în design și, mai presus de toate, în confort. Pe scurt; cu BOREK aduci interiorul în exterior și nu faci nicio concesie.

Optați pentru un design al grădinii care radiază atmosfera de viață , unde vă puteți relaxa în mod optim. Alegeți mobilier de grădină confortabil și durabil, pe care îl puteți lăsa afară pe tot parcursul anului. Prin urmare, alegeți BOREK.

Doriți să aflați mai multe despre BOREK sau căutați un anumit produs? Vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți . Puteți, de asemenea, să comandați direct, desigur, utilizați butonul de comandă, durează doar 2 minute

Review-uri