Valldemossa Chair by Studio Borek

2.995 lei

Dimensiuni: l 61 x h 69 x A 61 cm
Inălțimea sezut: 42,5 cm
Material:Aluminiu / Rope
Culoare: Antracit / Dark Grey
Fără pernă

Disponibil pentru precomandă

14 Oameni care urmăresc acest produs acum!

Termen livrare

Perioada de livarea este de 7- 14 zile

SKU: BOREK_1263 Categorii: ,

Descriere

Scaunul Valldemossa de la Borek are un aspect cald și natural. Un cadru din aluminiu acoperit cu pulbere în combinație cu centura Ardenza. Acest scaun de dining are un cadru din aluminiu de culoare antracit în combinație cu Belt în culoarea gri închis. De asemenea, este disponibil și un cadru de culoare nisip cu un fir deschis asortat. Belt este realizat dintr-un fir sintetic termoplastic. Atât miezul firului, cât și firul în sine sunt colorate de la un capăt la altul. Acest material este hidrofug, rezistent la UV și rezistent la mucegai. Centura este ușor de curățat cu Borek Fabric Cleaner, iar după curățare este posibilă protejarea centurii cu ajutorul Fabric Protector.

Pentru a crește confortul scaunului, este disponibilă o pernă pentru scaun și spătar pentru toate anotimpurile , astfel încât pernele să poată rămâne afară în timpul sezonului. Perna pentru șezut și spătar este cusută cu un fir special, ceea ce înseamnă că apa abia poate pătrunde în umplutură. În plus, umplutura este prevăzută cu o husă interioară practic impermeabilă, dar respirabilă, dezvoltată special de Borek, astfel încât să puteți lăsa pur și simplu pernele afară în timpul sezonului. Proiectat de Studio Borek.

Mobilier de exterior Borek
Brandul olandez de top BOREK este sinonim cu scoaterea în evidență a unei atmosfere de viață moderne și calde. Acest lucru se reflectă în materialele folosite, în design și, mai presus de toate, în confort. Pe scurt; cu BOREK aduci interiorul în exterior și nu faci nicio concesie.

Optați pentru un design al grădinii care radiază atmosfera de viață , unde vă puteți relaxa în mod optim. Alegeți mobilier de grădină confortabil și durabil, pe care îl puteți lăsa afară pe tot parcursul anului. Prin urmare, alegeți BOREK.

Doriți să aflați mai multe despre BOREK sau căutați un anumit produs? Vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți . Puteți, de asemenea, să comandați direct, desigur, utilizați butonul de comandă, durează doar 2 minute.

Review-uri