Valldemossa Lounge Chair by Studio Borek

10.990 lei

Dimensiuni: l 92,5 x h 78 x A 76 cm
Înălțime sezut: 39 cm*.
Material: Ardenza Belt / Aluminiu
Culoare: Dark Grey / Antracit
Fara Pernă
All Weather

Disponibil pentru precomandă

15 Oameni care urmăresc acest produs acum!

Termen livrare

Perioada de livarea este de 7- 14 zile

SKU: BOREK_1264 Categorii: ,

Descriere

Fotoliul joasă Valldemossa de la Borek are un aspect cald, natural. Un cadru din aluminiu acoperit cu pulbere în combinație cu centura Ardenza. Acest fotoliu jos are un cadru din aluminiu gri închis în combinație cu Belt în culoarea gri închis. De asemenea, este disponibil și un cadru de culoare nisip cu un fir deschis asortat. Belt este realizat dintr-un fir sintetic termoplastic. Atât miezul firului, cât și firul în sine sunt colorate de la un capăt la altul. Acest material este hidrofug, rezistent la UV și rezistent la mucegai. Centura este ușor de curățat cu Borek Fabric Cleaner, iar după curățare este posibilă protejarea centurii cu ajutorul Fabric Protector.

Fotoliul este livrat inclusiv cu o pernă pentru scaun și spătar pentru toate anotimpurile , astfel încât pernele să poată rămâne afară în timpul sezonului. Perna pentru șezut și cea pentru spătar sunt cusute cu un fir special, ceea ce înseamnă că apa abia poate pătrunde în umplutură. În plus, umplutura este prevăzută cu o husă interioară practic impermeabilă, dar respirabilă, dezvoltată special de Borek, astfel încât să puteți lăsa pur și simplu pernele afară în timpul sezonului. Fotoliul joasă Valldemossa poate fi combinat cu diverse mese joase și laterale din colecția Borek. Proiectat de Studio Borek.

Mobilier de exterior Borek
Brandul olandez de top BOREK este sinonim cu scoaterea în evidență a unei atmosfere de locuit moderne și calde. Acest lucru se reflectă în materialele folosite, în design și, mai presus de toate, în confort. Pe scurt; cu BOREK aduci interiorul în exterior și nu faci nicio concesie.

Optați pentru un design al grădinii care radiază atmosfera de viață , unde vă puteți relaxa în mod optim. Alegeți mobilier de grădină confortabil și durabil, pe care îl puteți lăsa afară pe tot parcursul anului. Prin urmare, alegeți BOREK.

Doriți să aflați mai multe despre BOREK sau căutați un anumit produs? Vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți . Puteți, de asemenea, să comandați direct, desigur, utilizați butonul de comandă, durează doar 2 minute.

Review-uri