Valldemossa Sofa by Studio Borek

17.490 lei

Dimensiuni: l 198,5 x h 78 x A 76 cm
Înălțime sezut: 39 cm*.
Material: Ardenza Belt / Aluminiu
Culoare: Dark Grey / Antracit
Inclusiv Pernă /Sunbrella / Sooty
All Weather

Disponibil pentru precomandă

17 Oameni care urmăresc acest produs acum!

Termen livrare

Perioada de livarea este de 7- 14 zile

SKU: BOREK_1265 Categorii: , Etichetă:

Descriere

Canapeaua joasă Valldemossa de la Borek are un aspect cald, natural. Un cadru din aluminiu acoperit cu pulbere în combinație cu centura Ardenza. Această canapea joasă are un cadru din aluminiu gri închis în combinație cu Belt în culoarea gri închis. De asemenea, este disponibilă și într-un cadru de nisip cu un fir deschis asortat. Centura este realizată dintr-un fir sintetic termoplastic. Atât miezul firului, cât și firul în sine sunt colorate de la un capăt la altul. Acest material este hidrofug, rezistent la UV și la mucegai. Centura este ușor de curățat cu Borek Fabric Cleaner, iar după curățare este posibil să se protejeze centura cu ajutorul Fabric Protector.

Canapeaua este furnizată inclusiv cu perne de scaun și spătar pentru toate anotimpurile , astfel încât pernele pot rămâne pur și simplu afară în timpul sezonului. Pernele pentru scaun și spătar sunt cusute cu un fir special, ceea ce înseamnă că apa abia poate pătrunde în umplutură. În plus, umplutura este prevăzută cu o husă interioară practic impermeabilă, dar respirabilă, dezvoltată special de Borek, astfel încât puteți pur și simplu să lăsați pernele afară în timpul sezonului. Canapeaua joasă Valldemossa poate fi combinată cu diverse măsuțe joase și laterale din colecția Borek. Proiectată de Studio Borek.

Mobilier de exterior Borek
Brandul olandez de top BOREK este sinonim cu scoaterea în evidență a unei atmosfere de locuit moderne și calde. Acest lucru se reflectă în materialele folosite, în design și, mai presus de toate, în confort. Pe scurt; cu BOREK aduci interiorul în exterior și nu faci nicio concesie.

Optați pentru un design al grădinii care radiază atmosfera de viață , unde vă puteți relaxa în mod optim. Alegeți mobilier de grădină confortabil și durabil, pe care îl puteți lăsa afară pe tot parcursul anului. Prin urmare, alegeți BOREK.

Doriți să aflați mai multe despre BOREK sau căutați un anumit produs? Vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți . Puteți, de asemenea, să comandați direct, desigur, utilizați butonul de comandă, durează doar 2 minute

Review-uri