Veranda Verdeca

11 Oameni care urmăresc acest produs acum!

Termen livrare

Perioada de livarea este de 7- 14 zile

SKU: Deponti_06 Categorii: ,

Descriere

Bucurați-vă de plăcerea suplimentară de a trăi în grădină prin flexibilitate maximă. Cine nu și-ar dori asta? Pânza din acoperișul verandei Verdeca este realizată dintr-o țesătură rezistentă la soare și la apă. Stai sub verandă și vrei să te bucuri de soare? Atunci, cu o singură apăsare pe buton, ridicați pânza (parțial) astfel încât să vă puteți bucura imediat de lumină maximă și de vremea frumoasă. Dacă preferați să stați la umbră sau să căutați protecție împotriva vântului, ploii sau radiațiilor UV, puteți inchide acoperișul cu aceeași ușurință. Adăugând pereți glisanți din sticlă, puteți alege să extindeți veranda cu acoperiș rabatabil Verdeca la o cameră completă de grădină. Cu această verandă, vă puteți bucura de un confort optim pe terasa dumneavoastră.

Veranda Verdeca are o pânză albă hidrofugă și un cadru de culoare antracit din aluminiu. In plus, designul geometric special asigura ca constructia interioara ofera rezistenta maxima la vant profilului de aluminiu. Veranda arată elegant și oferă o vizibilitate perfectă, deoarece elementele de legătură și șuruburile din oțel inoxidabil nu sunt la vedere. In plus, jgheabul de ploaie este prevazut cu un sistem anti vant, care impiedica patrunderea vantului intre panza, sine si jgheabul de ploaie.

Iluminare LED integrate în grinzi

Optional, am integrat Led-uri reglabile în pânză. În acest fel, puteți comuta cu ușurință între faza practică, luminoasă și cea joasă de atmosferă

Scurgerea fără efort a apei

Apa de ploaie picură în față? Nu cu veranda Verdeca! IDS (Sistemul de Drenaj Integrat) inteligent asigură drenarea invizibilă a apei de ploaie prin montanții din față.

100% water-repellent

Pânza retractabilă este 100% waterproof.

System cu 6 roti

Sistemul inovator cu 6 roți transportă materialul în sus și în jos peste șină, silențios, rapid și într-un mod bine echilibrat.

 

DETAILS

Culoare aluminiu         RAL7024 Culoare pânză         Alb

Control                      Pânza Verdeca și LED-urile opționale pot fi controlate cu telecomanda  SOMFY .

Lățime (mm)               4000 / 5000 /  6000

Adâncime (mm)          3000 / 3500 /  4000

OPTIONAL

Lumini LED integrate în pânză

Pereți culisanți din sticlă

Review-uri

0 recenzii
0
0
0
0
0

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Veranda Verdeca”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *