Verdasio Lounge Chair by Studio Borek

5.495 lei

Dimensiuni: l 70 x h 79,5 x A 80 cm
Înălțime sezut: 34
Matrial: Ardenza Rope / Tec
Culoare: Sand
Fara Perna

1 în stoc

12 Oameni care urmăresc acest produs acum!

Termen livrare

Perioada de livarea este de 7- 14 zile

SKU: BOREK_1242 Categorii: ,

Descriere

Fotoliul jos Verdasio de la Borek are un aspect natural cald. Designul original amintește de modelele de mobilier din anii 1950, dar fotoliul excelează prin calitate și confortul contemporan al șezutului. Un cadru din lemn de tec în combinație cu Ardenza Rope, în culoarea nisip.

Frânghia este realizată dintr-un fir sintetic termoplastic. Atât miezul firului, cât și firul în sine sunt colorate de la un capăt la altul. Acest material este hidrofug, rezistent la UV și la mucegai. Funia este ușor de curățat cu Borek Fabric Cleaner, iar după curățare este posibil să se protejeze funia cu Fabric Protector. Pentru un confort și mai mare al scaunului, este disponibilă o pernă pentru toate anotimpurile. Designul atemporal al acestui mobilier oferă o atmosferă unică pe terasă. Proiectat de Studio Borek.

Mobilier de exterior Borek
Brandul olandez de top BOREK este sinonim cu scoaterea în evidență a unei atmosfere de viață moderne și calde. Acest lucru se reflectă în materialele folosite, în design și, mai presus de toate, în confort. Pe scurt; cu BOREK aduci interiorul în exterior și nu faci nicio concesie.

Optați pentru un design al grădinii care radiază atmosfera de viață , unde vă puteți relaxa în mod optim. Alegeți mobilier de grădină confortabil și durabil, pe care îl puteți lăsa afară pe tot parcursul anului. Prin urmare, alegeți BOREK.

Doriți să aflați mai multe despre BOREK sau căutați un anumit produs? Vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți . Puteți, de asemenea, să comandați direct, desigur, utilizați butonul de comandă, durează doar 2 minute.

Review-uri