Vigo Daybed by Studio Borek

34.995 lei

Dimensiuni: l 138 x h 79,5 x A 160 cm
Înălțime sezut. 32,5 cm*
Material: Ardenza Belt / Aluminiu
Culoare: Slate / Slate
Inclusiv pernă / Prato / Dune
All Weather

1 în stoc

16 Oameni care urmăresc acest produs acum!

Termen livrare

Perioada de livarea este de 7- 14 zile

SKU: BOREK_1262 Categorii: , Etichetă:

Descriere

Ce este o zi minunată de vară fără o piesă de mobilier în care să te relaxezi? Exact, tocmai de aceea patul de zi Vigo se află în colecția Borek. Este un obiect frumos în grădină și, de asemenea, foarte confortabil. Centura lată împletită este cunoscută din colecția Aveiro și Estoril. Pe șezut a fost așezată o pernă mare, bineînțeles de calitate pentru toate anotimpurile. Puteți stabili numărul de perne pentru spătar, pentru a fi aranjate în întregime după gustul dumneavoastră. Adăugați un parasolar plutitor și imaginea este completă! Proiectat de Studio Borek.

Mobilier de exterior Borek
Brandul olandez de top BOREK este sinonim cu scoaterea în evidență a unei atmosfere de viață moderne și calde. Acest lucru se reflectă în materialele folosite, în design și, mai presus de toate, în confort. Pe scurt; cu BOREK aduci interiorul în exterior și nu faci nicio concesie.

Optați pentru un design al grădinii care radiază atmosfera de viață , unde vă puteți relaxa în mod optim. Alegeți mobilier de grădină confortabil și durabil, pe care îl puteți lăsa afară pe tot parcursul anului. Prin urmare, alegeți BOREK.

Doriți să aflați mai multe despre BOREK sau căutați un anumit produs? Atunci vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți . Puteți, de asemenea, să comandați direct, desigur, utilizați butonul de comandă, durează doar 2 minute

Review-uri